Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Φεβρουαρίου 24, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Δικαίωση για το PrevezaBest με το περιστατικό του δυστυχήματος του Κώστα (Μεταξά) Μπάλλα


Είναι από τις περιπτώσεις τις οποίες θεωρούμε, μπορούμε να αισθανόμαστε δικαιωμένοι, αφού το PrevezaBest προφανώς δεν έμεινε στην "πρώτη ανάγνωση" μιας τραγικής είδησης ενός δυστυχήματος, όπως αυτής του συμπολίτη μας Κώστα - Μεταξά Μπάλλα.


Με αποκαλυπτικά - αποκλειστικά δημοσιεύματα μας και επιτόπια έρευνα προσπαθήσαμε να αποκαλύψουμε μια άλλη πτυχή του δυστυχήματος όπου με την απόφαση του τριμελούς πλη/κείου Λευκάδας, δείτε ΕΔΩ, ήρθε η δικαίωση.

Πρώτοι είχαμε μιλήσει και είχαμε πει πως ο θάνατος του Μεταξά Μπάλλα δεν ήταν απλά ένα δυστύχημα χωρίς υπαίτιο, Βλ ΕΔΩ και ΕΔΩ

Από τότε είχαμε πει ότι επρόκειτο για εγκληματική αμέλεια των υπευθύνων κι δικαιωθήκαμε μέσω της απόφασης του δικαστηρίου Λευκάδας η οποία - πρωτόδικα- καταδίκασε τους τρεις υπαλλήλους με δύο χρόνια φυλάκισης ο έκαστος. 

Αξίζει να αναφέρουμε πως διάφορες κακοτεχνίες του οδοστρώματος υπάρχουν σε πολλούς δήμους και περιφέρειες της χώρας, οι οποίες, όπως στην περίπτωση του συμπολίτη μας - στάθηκαν αφορμή για ένα τραγικό συμβάν, αφαίρεσης ανθρώπινης ζωής. Από την άλλη, οι πολίτες πληρώνουν διόδια, τέλη κυκλοφορίας προκειμένου να υπάρχουν ασφαλείς δρόμοι. 

Προφανώς θα πρέπει να επαινέσουμε το τριμελές πλημμελειοδικείο Λευκάδας, που με μια γενναία απόφαση, άλλαξε τα δεδομένα και καταδίκασε τους τρεις υπαλλήλους. Μάλιστα, η τεράστια λακκούβα στο οδόστρωμα παρέμεινε ως είχε για αρκετό καιρό, έπειτα το δυστύχημα του Μεταξά Μπάλλα.  

Το PrevezaBest, μετά το αποκλειστικό δημοσίευμα για την απόφαση του δικαστηρίου, 6 χρόνια συνολικής φυλάκισης για το θάνατο του Κώστα (Μεταξά) Μπάλλα δεχτήκαμε πολλά τηλέφωνα και μηνύματα συμπαράστασης, κυρίως για τον τρόπο που είχαμε αναδείξει και προσεγγίσει το θέμα μέσα από την έρευνά μας.

Τέλος, Μπράβο θα πρέπει να πούμε και στην οικογένεια του εκλιπόντος που δεν το άφησε στην τύχη του και ήρθε η ΔΙΚΑΙΩΣΗ τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου