Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Απριλίου 17, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Με εργατικότητα και αποφασιστικότητα, ο Στράτος Ιωάννου έδωσε λύσεις - Βίντεο


Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου,  καθ'όλη τη διάρκεια της θητείας του, έδειξε ήθος, συνέπεια, εργατικότητα, αποφασιστικότητα, ευγένεια και στάθηκε δίπλα στο πολίτη με μοναδικό σκοπό την βελτίωση ποιότητας ζωής.


Αυτή τη φορά, σύμφωνα με τον νέο εκλογικό νόμο, όπως όλοι οι αντιπεριφερειάρχες, κατέρχεται στις εκλογές ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως και ο ίδιος χρειάζεται τον σταυρό προτίμησης.

Όπως μεταξύ άλλων τόνισε ο κ.Ιωάννου κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του στο PrevezaBest, πραγματοποιήθηκαν μεγάλα αναπτυξιακά έργα σε επίπεδο υποδομών, παρενέβη σε ζητήματα πλέον των αρμοδιοτήτων του, ενώ, το ενδιαφέρον του καταμερίστηκε ισομερώς, επιδιώκοντας ισόρροπη ανάπτυξη και στους τρεις δήμους της Π.Ε. Πρέβεζας. Επιπλέον, ο κ.Ιωάννου πέραν των άλλων, συνέβαλε ουσιαστικά στη τουριστική ανάπτυξη της πόλης και όχι μόνο, με τον ίδιον να δηλώνει πως χρειάζεται ακόμη περισσότερη δουλειά για να μπορέσουμε να φτάσουμε τον τόπο μας εκεί που του αξίζει.

Παρακολουθήστε μέσα από το βίντεο, την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε ο Στράτος Ιωάννου στο PrevezaBest.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου