Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Αυγούστου 01, 2019

Νέος Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, ο Γιώργος Στεργίου, Αναπληρωτής ο Στυλιανός Κονταδάκης


Νέος Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας εξελέγη ο Γιώργος Στεργίου κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του οργάνου του κόμματος υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης ήταν η εκλογή νέου Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής.

Ο Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής, βουλευτής B’ Πειραιά Γιάννης Τραγάκης, αφού έκανε γνωστό στο Σώμα ότι μοναδικός υποψήφιος για το αξίωμα του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής ήταν ο Γιώργος Στεργίου, διαπίστωσε την ομόφωνη αποδοχή της συγκεκριμένης υποψηφιότητας, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ενώ, αναπληρωτής γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής και ο οποίος συνάμα αναλαμβάνει Διευθυντής Πολιτικού γραφείου του Προέδρου της ΝΔ, Κ.Μητσοτάκη, ορίστηκε ο Στυλιανός Κονταδάκης. 

Μάλιστα, αμέσως μετά την συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής, στο γραφείο του κ.Κονταδάκη, βρέθηκαν, φίλοι, συνεργάτες και στελέχη της ΝΔ, μεταξύ των οποίων εκ των αριστερών της φώτο, ο  Βασίλειος Σμπόνιας, Αναπληρωτής γραμματέας οργανωτικού Ηπείρου, ο δικός μας, Gianluca Ματσίρας, Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής, και δεξιά από τον κ.Κονταδάκη, ο Θεμιστοκλής Καρινιωτάκης, αναπληρωτής γραμματέας οργανωτικού στην περιοχή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου