Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 02, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Μερόπη Καλδή "Είναι γεγονός ότι η Πρέβεζα, είναι ο πλέον "ριγμένος" νομός της Ηπείρου"

Η Πρέβεζα, ότι έχει φτάσει, το έφτασε κυρίως με την αγάπη των Πρεβεζάνων για τον τόπο τους

Στην εκπομπή "Όλα στον Αέρα" την οποία επιμελείται και παρουσιάζει ο Χρήστος Ανεμοζάλης κάθε Δευτέρα στη 1μ.μ. από το Ράδιο Πρέβεζα, μίλησε η πρώην Βουλευτής της ΝΔ, κ.Μερόπη Καλδή .

Στην αρχή της συνέντευξης ερωτηθείσα η κ.Καλδή κατέθεσε το πολιτικό της σχόλιο σε σχέση με τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, αναφέρθηκε στον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ, είπε και την άποψή της για τον Αλέξη Τσίπρα. 

Σε σχέση με τους ορισμούς των νέων διοικητών στα νοσοκομεία, η πρώην Βουλευτής, ανέφερε πως εκ του αποτελέσματος θα κριθούν οι επιλογές των προσώπων.

Σχετικά με τον Νομό Πρέβεζας, η κ.Καλδή υπογράμμισε πως "Είναι γεγονός ότι η Πρέβεζα, είναι ο πλέον "ριγμένος" νομός της Ηπείρου και εδώ πρέπει κάτι να γίνει. Δεν είναι δυνατόν να προχωρούν όλοι οι άλλοι Νομοί, και η Πρέβεζα έχει φτάσει όπου έχει φτάσει με την αγάπη των Πρεβεζάνων για τον τόπο τους. Δεν είναι δυνατόν να μην έχουν προχωρήσει βασικές αρτηριακές υποδομές "

Ενώ, μεταξύ άλλων θεμάτων έγινε αναφορά τόσο στην νέα δημοτική αρχή όσο και στον Κυβερνητικό Βουλευτή, κ.Στέργιο Γιαννάκη.

Τέλος, η κ.Καλδή διέψευσε τις φήμες που θέλουν την νεότερη κόρη της να ασχολείται στο άμεσο μέλλον με την πολιτική, χαρακτηρίζοντας μάλιστα εκ του πονηρού αυτές τις φήμες.

Ακούστε στο ηχητικό ολόκληρη την συνέντευξη έως το 23:03

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου