Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Μαΐου 18, 2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Κώστας Μπάρκας "Ο ρόλος μου είναι να αναδεικνύω τα προβλήματα του Νομού μου" ηχητικό


Στο Ράδιο Πρέβεζα και στην εκπομπή "Όλα στον Αέρα" που επιμελείται και παρουσιάζει ο Χρήστος Ανεμοζάλης ήταν καλεσμένος ο πρώην Υφυπουργός Εργασίας και Βουλευτής του Σύριζα Ν.Πρέβεζας, Κώστας Μπάρκας.

Ερωτηθείς ο κ.Μπάρκας σχετικά με τις ιδιαιτέρως προσβλητικές δηλώσεις του Προέδρου του Επιμελητηρίου Λευκάδας, κ.Σκιαδαρέση, σημείωσε πως πρόκειται για δηλώσεις ανάξιου σχολιασμού, και πως τις δηλώσεις αυτές δεν εκφράζουν τόσο οι επαγγελματίες της Λευκάδας όσο και οι πολίτες του νησιού. Αν σχολιάσουμε τις δηλώσεις του, θα πέσουμε στο επίπεδο του που είναι πολύ χαμηλό, τόνισε ο Βουλευτής του Σύριζα Ν.Πρέβεζας.

"Ο Ν.Πρέβεζας πρέπει να διεκδικήσει να φτιαχτεί ένα νέο κτήριο για το νοσοκομείο μας, έτσι ώστε να είμαστε περισσότερο θωρακισμένοι σε ενδεχόμενη πανδημία τα επόμενα χρόνια, εμένα δεν με ενδιαφέρει η συζήτηση του μέλλοντος, με ενδιαφέρει η συζήτηση του μέλλοντος, εγώ είμαι Βουλευτής του Νομού, όλων των πολιτών όχι μόνο των Συριζαίων, μετά την τηλεδιάσκεψη με τους φορείς υγείας του Νομού αλλά και του αυτοδιοικητικούς προέκυψε το αίτημα αυτό, του νέου κτηρίου του νοσοκομείου και μαζί, όλοι μαζί να διεκδικήσουμε και να βρούμε τα χρηματικά εργαλεία για να γίνει το νέο κτήριο".  

Συνεχίζοντας ο κ.Μπάρκας μεταξύ άλλων ανέφερε "Εμείς είπαμε πως πρέπει να ακούσουμε τους ειδικούς, η κυβέρνηση ανακοίνωσε πως θα κάνε προσλήψεις σε νοσηλευτές κτλ και δεν έχει κάνει τίποτα, στη περιοχή μας δεν έχει κάνει τίποτα, απλά μετακινούσε νοσηλευτές από τα Κέντρα Υγείας στο νοσοκομείο. Αυτά που δεν θα κάναμε εμείς ως Σύριζα αν ήμασταν τώρα Κυβέρνηση, δεν κάναμε ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ...ο κ.Βρούτσης έκανε δουλίτσες με τα Voucher και τα πήρε πίσω, μετά ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ που έκανε δουλίτσες, ανακοίνωσε μάσκες με 20 ευρώ το τεμάχιο, το πήρε πίσω, είχαμε ΠΝΠ που δεν είχαν καμία σχέση με την πανδημία αρκεί να γίνουν δουλίτσες" . 

"Καταδικάζουμε τις δηλώσεις Αμβρόσιου για τα όσα είπε για τον Πρωθυπουργό της χώρας και τους Υπουργούς, όταν όμως πάλι ο ίδιος το 2016 είχε πει να κοπεί το χέρι του Φίλη, τοτε όμως από μέρους της ΝΔ δεν είπαν κάτι. Τις δηλώσεις περί αφορισμού του Πρωθυπουργού της χώρας, τις καταδικάζω εν ονόματι του Συντάγματος". 

"Να στηρίξουμε τον Νομό μας, τα προιόντα του Νομού, την τοπική αγορά"

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη έως το 24:50






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου