Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Νοεμβρίου 20, 2020

Σύγκρουση Ρίζοπουλου με Καχριμάνη για τα σκουπίδια


Αιχμές κατά του Καχριμάνη από τον Σπύρο Ριζόπουλο διότι εκτιμάει πίσω από την ανταρσία  των Δημάρχων κρύβονται οι δικές του πολιτικά υστερόβουλες επιθυμίες για την διαχείριση των σκουπιδιών.

Του χρεώνει επίσης βασικές καθυστερήσεις οι οποίες ξεπερνούν την τριετία με αποτέλεσμα το δίκτυο να μην λειτουργεί και να μην μπορούν να αξιοποιηθούν οι ποσότητες που πρέπει για να είναι κερδοφόρο το εργοστάσιο. Οπότε αναγκαστικά το κενό των εσόδων πρέπει να το καλύπτει η περιφέρεια.   

η προσπάθεια καταστρατήγησης του υπάρχοντος φορέα είναι κατ’ αρχήν παράνομη, διότι αντίκειται στα νομικά πλαίσια και του Φάμελλου αλλά και του Θεοδωρικάκου».

Επιπλέον ο κ.Ριζόπουλος αναφέρει ότι πολιτικά είναι εντελώς άτοπη μια τέτοια σκέψη των «ανταρτών» τη στιγμή που όλη η Ευρώπη βαδίζει σε ευρεία Περιφερειακότητα.

«Είναι εγκληματικό στην Ήπειρο να γυρίσουμε σε επί μέρους δημιουργία οργανισμών στα πλαίσια νομών ή άλλων υποδιαιρέσεων που ουσιαστικά επαναφέρουν την αυτοδιοίκηση στην εποχή του κατακερματισμού και του πολιτικού σκοταδισμού», είπε χαρακτηριστικά.


ασκώντας κριτική στην περιφέρεια είπε: «πιστεύουμε ότι έχει καθυστερήσει υπερβολικά η περιφέρεια στην ολοκλήρωση ενός σημαντικού έργου, δηλαδή των σταθμών μεταφόρτωσης, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες ώστε να αποκατασταθεί επιτέλους το έλλειμα της ανακύκλωσης στην περιοχή μας».


Τέλος, σήμερα στη 1 μ.μ. μέσω τηλεδιάσκεψης συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Ηπείρου. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου