Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Ιανουαρίου 25, 2021

ΠΡΕΒΕΖΑ: Σφοδρή κριτική Νίτσα σε Γεωργάκο - Τι ανέφερε για Β.Ροπόκη !

Φώτο αρχείου

Σφοδρή κριτική στον Δήμαρχο Πρέβεζας και στην δημοτική αρχή άσκησε ο επικεφαλής της παράταξης "Ανάπτυξη Τώρα", Γιώργος Νίτσας στην συνέντευξη που παραχώρησε στο Ράδιο Πρέβεζα και στην εκπομπή "Όλα στον Αέρα" με τον Χρήστο Ανεμοζάλη.

"Πολιτικό χυλό" χαρακτήρισε ο Γιώργος Νίτσας τη συνέντευξη που παραχώρησε πριν από δύο εβδομάδες στην ίδια εκπομπή ο Δήμαρχος Πρέβεζας, Νίκος Γεωργάκος, δείτε ΕΔΩ "Ήταν μια ακόμη έκθεση ιδεών, χωρίς τεχνοκρατικά στοιχεία, πολιτική του άρπα - κόλλα, πολιτική του βλέποντας και κάνοντας, κινήσεις και επικοινωνιακοί τακτικισμοί για να τονωθεί περισσότερο το αυτοδιοικητικό του ΕΓΩ"

Πολιτικά τσιφλίκια και Πολιτικούς κοτζαμπάσηδες βλέπουμε να εφαρμόζει ο κος Δήμαρχος συμπλήρωσε ο επικεφαλής της "Ανάπτυξης Τώρα"

"Όσον αφορά για τον Βαγγέλη Ροπόκη, θα πω πως γνωρίζει πολύ καλά το πολιτικό παιχνίδι της αυτοδιοίκησης, έχει πολύ μακρά εμπειρία, ο λόγος του έχει μια ειλικρίνεια αλλά έχει εγκλωβιστεί σε μια συνεργασία χωρίς ουσία και αυτό φάνηκε στη συνέντευξη του, δείτε τη συνέντευξη του κ.Ροπόκη, ΕΔΩ. Για τον κ.Ροπόκη είμαι βέβαιος θα πράξει πάνω σε αυτά που έχει δεσμευτεί".

"Έχω όμως ένα ερώτημα, για τον κ.Ροπόκη - αν κάποια στιγμή αποφασίσει να σπάσει τη συνεργασία με την παράταξη "Δήμος της Καρδιάς μας" ποια θα είναι αυτή η στιγμή ; Ποιος θα είναι ο λόγος ;  και αν θα τον ακολουθήσουν όλοι σύμβουλοι της παράταξης του".

Παρακάτω και σε σχετική ερώτηση, ο Γιώργος Νίτσας δήλωσε "Μακάρι ο Νίκος Γεωργάκος να είχε παρουσιάσει στο δημοτικό συμβούλιο έναν στρατηγικό σχεδιασμό, να μας πει τι  θέλει να κάνει και πως θα το κάνει και το λέω με κάθε ειλικρίνεια. Αν είχε παρουσιάσει έναν στρατηγικό σχεδιασμό θα μπορούσαμε να τον κρίνουμε, εδώ, πραγματικά η πολιτική σοβαρότητα έχει πάει περίπατο...Να τον κρίνουμε πάνω σε τι ; Σε αυτά που δεν έχει παρουσιάσει ποτέ ; Φέρνει αποσπασματικά πράγματα, προκαλεί επικοινωνιακά πυροτεχνήματα. Συζητήσεις πίσω από κλειστές πόρτες, βόλτες στην Αθήνα, χωρίς κανένα αποτέλεσμα .

Όπως πολλοί συμπολίτες μας, έτσι και εμείς είμαστε απογοητευμένοι από τον Δήμαρχο, υπογράμμισε ο Γιώργος Νίτσας.

Αν ο λαός της Πρέβεζας είχε επιλέξει εμένα και την παράταξη μου, θα είχα διαφορετική λογική, οπωσδήποτε θα είχα εκπονήσει και θα είχα παρουσιάσει ένα ολιστικό πρόγραμμα για την επόμενη μέρα, ένα στρατηγικό σχεδιασμό τετραετίας, οπωσδήποτε θα αξιοποιούσα το δίκτυο ειδικών συνεργατών μου και το δυναμικό του δήμου για να ενισχυθεί το τμήμα προγραμματισμού, κάτι τέτοιο - τώρα - δεν το βλέπουμε καθόλου. Δεν θα κοίταζα να το στελεχώσω με ξαδέρφια, συγχωριανούς και να ξεπληρώσω πολιτικά γραμμάτια στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, δήλωσε ο κ.Νίτσας

Τέλος, ξεκαθάρισε πως η παράταξη "Ανάπτυξη Τώρα" είναι μια ανεξάρτητη παράταξη και ζητά τη στήριξη της κοινωνίας .
   
Ακούστε στο ηχητικό ολόκληρη την συνέντευξη από 6:50 -25:20

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου