Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Ιανουαρίου 11, 2021

Συνέντευξη εφ' όλη της ύλης από τον Δήμαρχο Πρέβεζας στο Ράδιο Πρέβεζα - ηχητικό

Για ακόμη μία φορά ο Δήμαρχος Πρέβεζας, Νίκος Γεωργάκος παραχωρεί εφ'όλη της ύλης συνέντευξη στο Ράδιο Πρέβεζα 93.0 και στην εκπομπή "Όλα στον Αέρα".

Προσκεκλημένος της εκπομπής "Όλα στον Αέρα" που επιμελείται και παρουσιάζει ο Χρήστος Ανεμοζάλης κάθε Δευτέρα στη 1 μ.μ. μέσα από τη συχνότητα του Ράδιο Πρέβεζα, ήταν ο Δήμαρχος Πρέβεζας, Νίκος Γεωργάκος στην πρώτη του συνέντευξη της χρονιάς.

Ο κ.Γεωργάκος κλήθηκε να απαντήσει σε μια σειρά θεμάτων που τέθηκαν τόσο σε επίπεδο υποδομών όσο και σε ζητήματα λειτουργικότητας του Δήμου αλλά και της καθημερινότητας.

Στην αρχή της συνέντευξης τέθηκε το ζήτημα της πανδημίας και κατά πόσο επηρεάζει τη λειτουργία του Δήμου αναφορικά με τον σχεδιασμό της δημοτικής αρχής.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας ερωτηθείς για τους στόχους που ο ίδιος έχει θέσει αναφέρθηκε τόσο κατά την περσινή χρονιά όσο και για τους στόχους του 2021.

Ακολούθως η συνέντευξη συνεχίστηκε με μια σειρά ερωτημάτων που αφορούν έργα του Δήμου Πρέβεζας, όπως:

Κοιμητήριο όπου τονίστηκε πως μέχρι σήμερα έχει εκδηλωθεί μεγάλο ενδιαφέρον 500 ατόμων για καταγραφή οικογενειακών τάφων.

Σχετικά με την επίσκεψη του στις Κτιριακές Υποδομές στην ατζέντα θα τεθεί το θέμα της ανέγερσης του νέου νοσοκομείου, του Μουσικού Σχολείου και του ειδικού σχολείου.

Επίσης ο κ.Γεωργάκος απάντησε για τα παρακάτω θέματα:

ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

ΣΒΑΚ

OPEN MALL

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΕΥΑΠ στις ΔΕ Λούρου και Ζαλόγγου

Πάρκο δημοκρατίας όπου έχει δοθεί παράταση στον εργολάβο

Κρηπιδώματα

Το τελευταίο ερώτημα για τα έργα ήταν σχετικά με την προσφυγή που έχει κατατεθεί από εκπροσώπους του Δήμου Πρέβεζας στον ΦΟΔΣΑ όπως αποκλειστικά σας έχει ενημερώσει το PrevezaBest με σχετικά δημοσιεύματα, δείτε ΕΔΩ , ΕΔΩ

Μάλιστα, ο Δήμαρχος Πρέβεζας υπογράμμισε πως ο ΦΟΔΣΑ βιάστηκε σχετικά με την μελέτη του διαγωνισμού, από τη στιγμή που ο Δήμος δεν διαθέτει ΣΜΑ.

Κληθείς να σχολιάσει τις σχέσεις των παρατάξεων "Δήμος της Καρδιάς μας" και "Δημοτική Ανατροπή" ο ίδιος δήλωσε πως τις δύο παρατάξεις δεν δεσμεύει κάποιο χαρτί αλλά "βασίζεται στα παντελόνια των επικεφαλής των παρατάξεων". 

Σε σχετική ερώτηση για συνεργασία μεταξύ των παρατάξεων του ιδίου και του κ.Ροπόκη, στις επόμενες εκλογές, ο κ.Γεωργάκος απέφυγε να απαντήσει ενώ σχολίασε τη συνεργασία του με τον κ.Ροπόκη από το πόστο του αντιδημάρχου καθαριότητας της νυν δημοτικής αρχής.

Κλείνοντας τη συνέντευξη ο Δήμαρχος Πρέβεζας άφησε να εννοηθεί πως πολύ σύντομα η θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου θα καλυφθεί και μάλιστα από γυναίκα !

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο ηχητικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου