Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Μαΐου 26, 2022

ΠΡΕΒΕΖΑ: Υπουργοί πάνε και έρχονται...αλλά τα προβλήματα παραμένουν..


Το ζήτημα της ΑΕΝ Ηπείρου, που εδρεύει στην Πρέβεζα τέθηκε στο δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας, έπειτα από εισήγηση της Λαικής Συσπείρωσης. 

Εκ μέρους της σχολής στη συνεδρίαση παραβρέθηκε ο Διευθυντής της σχολής, κος Παντελής Κίκερης. 

Στην τοποθέτηση του ο κος Κίκερης μεταξύ άλλων ανέφερε πως 50 περίπου χρόνια έχει να γίνει μια καλή αναβάθμιση της σχολής (υποδομές, κτιριακό κ.α.) με τα προβλήματα να είναι τεράστια. 

Από τις εγκαταστάσεις της σχολής, πέραν από τους τοπικούς άρχοντες, πέρασαν τρεις Υπουργοί απ'όλες τις Κυβερνήσεις, δυστυχώς όμως δεν έχουμε δει κάποια αξιοποίηση ή πρόοδο της σχολής, είπε ο κος Κίκερης. 

"Η σχολή της Πρέβεζας, παρά τα χάλια που έχει, βρίσκεται στην πρώτη θέση σε εισαγόμενους σπουδαστές και πολύ ψηλά στην εκτίμηση της ναυτιλίας και των ναυτιλιακών εταιρειών" . 

"Στη σχολή αυτή τη στιγμή βρίσκονται ενεργά 440 άτομα και τον Οκτώβριο αφού θα αποφοιτήσουν κάποιους απο αυτούς θα έχουμε 224 νέους εισαγόμενους, πρωτοετείς και πάμε περίπου στους 550". 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ψυχολόγο κα Γκαντωνά, τον Πολιτιστικό Σύλλογο ΠΡΕΒΕΖΑ, τον Δήμο Πρέβεζας καθώς και τον Μητρόπολη για την βοήθεια και την στήριξη που μας παρέχουν, αλλά δυστυχώς απ'όλη την Πρέβεζα είναι αυτοί και κανένας άλλος...υπογράμμισε ο Διευθυντής της σχολής. 

Και συνέχισε λέγοντας πως η σχολή παρότι λειτουργεί 50 χρόνια, ίσως δεν έχετε καταλάβει την αξία που δίνει στην πόλη. Ναυτιλιακές εταιρείες μας κάνουν δωρεές και ζούμε απο αυτό. 

Οι εγκαταστάσεις που μένουν μέσα οι σπουδαστές είναι άθλιες γιατί έχουν πολλά χρόνια να αναβαθμιστούν κτλ, τόνισε με νόημα ο κος Κίκερης. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου