Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Ιανουαρίου 20, 2023

ΠΡΕΒΕΖΑ: Κλιμακωτά και σταθερά τα τέλη για τα τραπεζοκαθίσματα


Η Έγκριση επιβολής τελών έτους 2023 απασχόλησε μεταξύ άλλων θεμάτων την συνεδρίαση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας. 

Η πρόταση του Αντιπροέδρου κου Γρ. Κουμπή η οποία πέρασε κατά πλειοψηφία ήταν κλιμακωτά και σταθερά τα τέλη για τα τραπεζοκαθίσματα των καταστημάτων.

Ο επικεφαλής της Στροφής στο Μέλλον, κος Ευκλείδης Φονταράς μέλος του ΔΛΤ και εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, διαφώνησε με την κλιμακωτή διαφοροποίηση των τιμών ανά τμ και πρότεινε ένα κοινό ποσό για όλα τα καταστήματα. 

Η Λιμενάρχης κα Στ. Μαργέλη επισήμανε προς το σώμα του ΔΛΤ την αναγκαιότητα οι επαγγελματίες που έχουν οφειλές να τις τακτοποιήσουν και ως προς σε αυτό το θέμα ζήτησε τη συνδρομή του Δήμου έτσι ώστε να αποφεύγονται δυσμενή σχόλια προς το Λιμεναρχείο όπως η ίδια ανέφερε.  

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας και Πρόεδρος του ΔΛΤ, κος Νίκος Γεωργάκος μεταξύ άλλων είπε πως πολλά μαγαζιά δεν έχουν πληρώσει καθόλου και δεν έχουν πάρει άδεια με αποτέλεσμα να έχουμε τη δυσάρεστη εξέλιξη της επιβολής των προστίμων. Δεν θεωρώ δίκαιο κάποιοι επαγγελματίες να είναι τυπικοί και να πληρώνουν και άλλοι να μην πληρώνουν καθόλου υπογράμμισε ο κος Γεωργάκος ενώ τόνισε πως οι επαγγελματίες που δεν έχουν πληρώσει καθόλου θα κληθούν σε συνάντηση στο δημαρχείο. 

Να θυμίσουμε τις ευεργετικές διατάξεις τις οποίες πέρυσι, τον Φεβρουάριο του 2022 είχε αποφασίσει το Δ.Σ. του ΔΛΤ 

1)(κλιμακωτή διαφοροποίηση των τιμών ανά τμ), 

2)επιπλέον τετραγωνικά χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα, 

3)απαλλαγή 2021 για Μάρτιο - Απρίλιο και Μάιο βάση ΦΕΚ, 

4)(ρύθμιση 72 δόσεων) 

5) αλλά και την μεταφορά της τελευταίας δόση του 2021, τον Απρίλιο του 2022, 

Μάλιστα τότε ο κος Κουμπής είχε ζητήσει την αμφίδρομη σχέση μεταξύ Διοίκησης και καταστηματαρχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου