Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Μαΐου 31, 2023

Άδωνις Γεωργιάδης, Τασούλας και Ασημακοπούλου στο Ν.Πρέβεζας


Περιοδεία σε ολόκληρη την Περιφέρεια της Ηπείρου αναμένεται να κάνουν τις επόμενες ημέρες κλιμάκια της Νέας Δημοκρατίας αποτελούμενα από γνωστά και προβεβλημένα στελέχη της κεντροδεξιάς παράταξης. 

Συγκεκριμένα, το Ν.Πρέβεζας θα επισκεφτεί την επόμενη Παρασκευή 9/6 κλιμάκιο αποτελούμενο από τους Άδωνι Γεωργιάδη, Κωνσταντίνο Τασούλα και Άννα- Μισελ Ασημακοπούλου. 

Το πρόγραμμα μέχρι στιγμής δεν έχει διαμορφωθεί, όμως - κατά πληροφορίες- αναμένεται να βρεθούν και στους τρεις Δήμους του Νομού, ήτοι Πρέβεζα, Φιλιππιάδα και Καναλάκι. 

Σήμερα μάλιστα στο πλαίσιο των εκλογών της 25ης Ιουνίου συνεδρίασε η ΝΟΔΕ Πρέβεζας προκειμένου να ενημερωθούν τα μέλη για τον προεκλογικό αγώνα του κόμματος αλλά και για την επίσκεψη του κλιμακίου. 

Η παρουσία του κλιμακίου της γαλάζιας παράταξης έχει σαν σκοπό να διατηρηθούν και αν είναι εφικτό να αυξηθούν τα υψηλά ποσοστά που καταγράφτηκαν στις εκλογές της 21ης Μαίου όπου το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Πρέβεζας έλαβε 16.013 ψηφοδέλτια με 42,18 %

Αυτό που αναμένεται να τονίσουν τα γαλάζια στελέχη, κάτι που άλλωστε αποτελεί και την βασική γραμμή της προεκλογικής περιόδου του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η αυτοδυναμία της Ν.Δ. στις προσεχείς εκλογές και να μην "φύγει" καμία ψήφος. 

Διότι ναι μεν όπως είναι λογικό τα μεγάλα αστικά κέντρα θα διαμορφώσουν το αποτέλεσμα, πλην όμως στο δρόμο της αυτοδυναμίας της Νέας Δημοκρατίας κάθε ψήφος μετράει και έχει τη δική της αξία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου