Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Αυγούστου 29, 2023

Δυνατό ΜΠΑΜ...με Κόκκαλη ο Δήμαρχος Πρέβεζας, Νίκος Γεωργάκος


Ο Σπύρος Κόκκαλης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Δήμο της Καρδιάς μας ! του Δημάρχου Πρέβεζας, Νίκου Γεωργάκου.

Ο Σπύρος Κόκκαλης δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς επί σειρά ετών διατηρεί κατάστημα εστίασης στην παραλία της Πρέβεζας ενώ για αρκετά χρόνια ήταν πρόεδρος του Συλλόγου καταστημάτων εστίασης και συναφών επαγγελμάτων. 

Μια πολυσχιδής προσωπικότητα που έχει σαν αποτέλεσμα με ότι καταπιαστεί να διεκδικεί και να πετυχαίνει συνάμα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

Ιδιαίτερα δημοφιλής στην κοινωνία της Πρέβεζας, αγαπητός, με πολλές συμπάθειες και φιλίες απ'όλους τους πολιτικούς χώρους. 

Η μακροχρόνια παρουσία του στον πολιτικό χώρο του ΠΑΣΟΚ και η ισχυρή προσωπικότητά του τον ανέδειξαν πρώτο σε ψήφους στις τελευταίες τοπικές εσωκομματικές εκλογές του κινήματος. Μάλιστα διετέλεσε Γραμματέας της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ Ν.Πρέβεζας ενώ λίγο αργότερα παραιτήθηκε για προσωπικούς του λόγους παραμένοντας μέλος της Οργάνωσης. 

Επίσης είναι ιδιαίτερα γνωστούς στους κύκλους του ποδοσφαίρου καθώς είναι Α' Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας - Λευκάδας. 

Η συμμετοχή του Σπύρου Κόκκαλη στο ψηφοδέλτιο του Δημάρχου Πρέβεζας, Νίκου Γεωργάκου αποδεικνύει με τον πλέον έμπρακτο και ξεκάθαρο τρόπο το υπερκομματικό ψηφοδέλτιο που έχει καταρτίσει η παράταξη Δήμος της Καρδιάς μας ! 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου