Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Νοεμβρίου 26, 2023

ΠΡΕΒΕΖΑ: Καμία αντίδραση...


Σε πρώτο πλάνο ο εξωκοινοβουλευτικός Υφυπουργός Υποδομών, Νίκος Ταχιάος, ο Κυβερνητικός Βουλευτής Ν.Πρέβεζας, Σπύρος Κυριάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε.Πρέβεζας, Στράτος Ιωάννου και ο Δήμαρχος Πρέβεζας, Νίκος Γεωργάκος .

Παρότι πέρασαν τέσσερις μέρες έπειτα από τις εξαιρετικά σοβαρές και συνάμα εξαιρετικά δυσάρεστες για την περιοχή του Νομού Πρέβεζας δηλώσεις του Υφυπουργού Υποδομών, Νίκου Ταχιάου όπου ξεκάθαρα βάζει φρένο στις οδικές υποδομές της περιοχής, μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει καμία συντεταγμένη και σύσσωμη αντίδραση από τους αιρετούς του Νομού. 

Η αντίδραση από πλευράς των τοπικών θεσμικών θα πρέπει να είναι από κοινού και όχι μέσω προσωπικών διαδρομών διότι είναι δεδομένο πως αν επιλεγεί η δεύτερη περίπτωση τότε μάλλον τα αποτελέσματα θα είναι οδυνηρά !

Ο Νίκος Ταχιάος με εξαιρετικά προσβλητικό ύφος ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχουν χρήματα για τους οδικούς άξονες του Νομού Πρέβεζας. Προφανώς, η περιοχή δεν συμπεριλαμβάνεται στους σχεδιασμούς του Υπουργείου Υποδομών, κάτι που προσέβλεπε η Περιφέρεια Ηπείρου για την χρηματοδότηση αφού οι πόροι της δεν επαρκούν για τα οδικά έργα. 

Να θυμίσουμε ότι η Περιφέρεια Ηπείρου είχε ζητήσει από το Υπουργείο Υποδομών και έλαβε τις μελέτες για τους οδικούς άξονες. Έπειτα όμως αντιλήφθηκε ότι τα χρήματα που διαθέτει δεν φτάνουν...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έπειτα από το ΣΟΚ από τις δηλώσεις Ταχιάου μεταξύ των εκπροσώπων του Νομού για ένα τόσο σοβαρό θέμα δεν έχει υπάρξει καμία μεταξύ τους επικοινωνία !

Ίσως βέβαια το ζήτημα για την περιοχή να λυθεί δια μαγείας...ποτέ δεν ξέρεις !

Χρήστος Ανεμοζάλης 

Δείτε επίσης, Κυνική ομολογία του Υφυπουργού Υποδομών για τον οδικό άξονα Πρέβεζα - Ηγουμενίτσα

Αντίδραση Περιφερειάρχη Ηπείρου στις δηλώσεις του Υφυπουργού Υποδομών για το έργο Πρέβεζα – Ηγουμενίτσα

ΠΡΕΒΕΖΑ: Νίκος Ταχιάος ο άνθρωπος που σόκαρε το πολιτικό προσωπικό του Νομού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου