Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Μαρτίου 27, 2024

Δύο χρόνια πίσω η επένδυση στη Λούτσα- Συμβιβασμό με την εταιρία Γιαννακόπουλου αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Πάργας


Σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με την εταιρία «G&K INVESTMENT GROUP Α.Ε. συμφερόντων Γιαννακόπουλου αποφάσισε ομόφωνα να προχωρήσει το Δημοτικό Συμβούλιο Πάργας.

Παρούσα στο Δημοτικό Συμβούλιο ήταν και Νομική Σύμβουλος της εταιρίας.

Όπως έχουμε αναφερθεί σε προηγούμενα δημοσιεύματα (δείτε ΕΔΩ) ο Δήμος Πάργας σε αυτό το θέμα βρέθηκε με τα χέρια δεμένα και η απόφαση αυτή ήταν μονόδρομος, αφού ήταν ο μόνος τρόπος για να σταματήσει ο δικαστικός πόλεμος που ξεκίνησε η εταιρία κατά του Δήμου με απαίτηση μάλιστα να της επιστραφεί το ένα και μοναδικό μίσθωμα που έχει καταβάλει ύψους 110 χιλιάδων ευρώ.

Υπέρ του συμβιβασμού ψήφισε και η παράταξη "Βήμα στο αύριο" η οποία όμως τόνισε τις ευθύνες του Δήμου στη διαχείριση της όλης υπόθεσης κάνοντας μάλιστα λόγο για έναν επώδυνο αλλά αναγκαίο συμβιβασμό για την διασφάλιση της επένδυσης.

Η εταιρία στην πρόταση της ζητά την μετάθεση του χρόνου καταβολής μισθωμάτων, το ποσό των οποίων αποφασίστηκε να καταβληθεί σε επτά έτη σε ισόποσες εξαμηνιαίες δόσεις αρχής γενομένης από το 2026 μαζί με την κανονική καταβολή των μισθωμάτων.

Αυτό σημαίνει ότι η επένδυση δεν θα ξεκινήσει πριν το 2026, έτος που ο Δήμος θα ξεκινά να εισπράττει μισθώματα, ενώ άγνωστο παραμένει το πότε θα ολοκληρωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου