Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Ιουνίου 14, 2024

Ανεπαρκής και με τη βούλα ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Γιάννη Καρβέλης


Κάτω από τη Βάση ο νυν Διοικητής της 6ης ΥΠΕ !

Μετά τις γραπτές εξετάσεις που έδωσαν στον γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ , δημοσιοποιήθηκαν την Πέμπτη τα αποτελέσματα για τους υποψήφιους Διοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών (ΥΠΕ) της χώρας.

Να σημειωθεί ότι οι επτά πρώτοι στον γραπτό διαγωνισμό, θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση, που είναι η προσωπική συνέντευξη.

Ο νυν διοικητής της 6ης ΥΠΕ (Δυτική Ελλάδα, Ήπειρος, Πελοπόννησος, Ιόνια νησιά) Γιάννης Καρβέλης που είχε θέσει κι αυτός υποψηφιότητα για την συνέχιση της θητείας του, δεν κατάφερε να περάσει στο επόμενο στάδιο της διαδικασίας. Είναι χαρακτηριστικό πως το όνομα του κ. Καρβέλη δεν βρίσκεται καν στην πρώτη 15άδα των υποψηφίων, γεγονός που δείχνει πως είχε πολύ χαμηλή επίδοση…

Βέβαια, οι Ηπειρώτες και κυρίως οι κάτοικοι της Πρέβεζας γνώριζαν από την πρώτη στιγμή για την ανεπάρκεια του κου Καρβέλη αφού ελάχιστη έως μηδαμινή - για να μην πούμε αδιάφορη - ήταν η προσφορά του στο τοπικό νοσηλευτικό ίδρυμα . 

Καλό θα ήταν στη θέση του κου Καρβέλη να τοποθετηθεί ένας άνθρωπος που να δείξει υπευθυνότητα και ενδιαφέρον για την υγεία των κατοίκων της περιοχής και όχι απλά να σουλατσάρει πίσω από τους Υφυπουργούς και τους Υπουργούς Υγείας !

Διαβάστε σχετικά, ΠΡΕΒΕΖΑ: Ακατάλληλος και Επικίνδυνος...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου