Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Ιουνίου 29, 2024

Επίσκεψη Οικ.Πατριάρχη - Αναχώρησε από το αεροδρόμιο του Ακτίου με προορισμό την Βουλγαρία


Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, γύρω στις 8:30 το βράδυ αναχώρησε από το αεροδρόμιο του Ακτίου με προορισμό τη Βουλγαρία όπου θα παραστεί στην εκλογή του νέου Πατριάρχη. 

Ο Παναγιώτατος επισκέφθηκε από τις 23 Ιουνίου τις περιοχές της Λευκάδας, της Πρέβεζας και της Αρτας. Συγκεκριμένα επισκέφθηκε τη Μητρόπολη Λευκάδας και Ιθάκης από τις 23 έως τις 27 Ιουνίου.

Η Ιερά Μητρόπολη Νικοπόλεως και Πρεβέζης και ο Δήμος Πρέβεζας υποδέχθηκαν για δεύτερη φορά μετά από είκοσι πέντε χρόνια, τον Οικουμενικό Πατριάρχη το διήμερο 27 και 28 Ιουνίου ενώ τέλος το Σάββατο 29/6 βρέθηκε στην Βυζαντινή Άρτα. 

Στην Πρέβεζα πλέον υπάρχει πλατεία με το όνομα του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στον αύλειο χώρο του Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου. 

Τον Πατριάρχη συνόδευσαν στο αεροδρόμιο οι Μητροπολίτες Πρεβέζης, Λευκάδας, Άρτης και Αιτωλίας, ο Βουλευτής Ν.Δ. Λευκάδας, Θανάσης Καββαδάς καθώς και τοπικοί φορείς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Οικουμενικός Πατριάρχης αναχώρησε γεμάτος από συναισθήματα αγάπης που εισέπραξε από τις επισκέψεις που πραγματοποίησε. 

Φώτο agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου