Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Ιουνίου 03, 2024

ΠΡΕΒΕΖΑ: Νέα αναβολή στην υπόθεση του άτυχου Σόνι


Τελικά ούτε και σήμερα εκδικάσθηκε στο ΜΟΔ Ιωαννίνων η υπόθεση που είχε συνταράξει τον Σεπτέμβριο του 2019 την τοπική κοινωνία της Πρέβεζας.

Όπως έχουμε ενημερώσει με προηγούμενες αναρτήσεις μας ο άτυχος Σόνι ενώ βρισκόταν στον εκθεσιακό χώρο στην Άρτα δέχθηκε επίθεση από τέσσερα άτομα με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό του (κρανιοεγκεφαλική κάκωση) και στη συνέχεια νοσηλεύθηκε στο Γ.Ν. Άρτας.

Σύμφωνα με την οικογένεια του Σόνι κατά τη νοσηλεία του στην Άρτα υπήρξαν εγκληματικά λάθη και αμέλειες εκ μέρους των γιατρών με αποτέλεσμα, 9 μέρες μετά την παραμονή του στο Νοσοκομείο και ενώ ετοιμάζονταν να του δώσουν εξιτήριο, να πέσει σε κώμα, να μεταφερθεί εσπευσμένα στο ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ, να παραμείνει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για 10 ημέρες χωρίς καμία επικοινωνία με το περιβάλλον και τελικά την 17-10-2019 να χάσει τη ζωή του σε ηλικία μόλις 27 ετών, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος την οικογένειά του, τους συγγενείς και τους φίλους του.

Ήδη η οικογένεια έχει στραφεί κατά του Νοσοκομείου της Άρτας με αγωγή της στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Ιωαννίνων.

Από τους τέσσερις δράστες της επίθεσης οι τρεις έχουν παραπεμφθεί στο ΜΟΔ Ιωαννίνων και ο ένας, που ήταν ανήλικος, στο Δικαστήριο Ανηλίκων της Άρτας.

Το Δικαστήριο των Ιωαννίνων προκειμένου να εξακριβώσει εάν ο θάνατος επήλθε από τα χτυπήματα που δέχθηκε ο Σόνι ή από τα λάθη των γιατρών στο Νοσοκομείο της Άρτας διέταξε με προηγούμενη απόφασή του πραγματογνωμοσύνη και όρισε δύο γιατρούς, έναν νευρολόγο και έναν νευροχειρούργο.

Πλην όμως οι τελευταίοι, όπως μας ενημέρωσε ο συνήγορος της οικογένειας του Σόνι κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΙΑΠΡΟΣ, επικαλέσθηκαν φόρτο εργασίας και δεν έκαναν την πραγματογνωμοσύνη, με αποτέλεσμα σήμερα να αναβληθεί εκ νέου η υπόθεση και το Δικαστήριο να ορίσει δύο νέους πραγματογνώμονες γιατρούς.

Οι συγγενείς του Σόνι εξέφρασαν την πικρία και τη στενοχώρια τους γιατί ενώ έχουν περάσει σχεδόν 5 χρόνια από τότε που έχασαν το  παιδί τους, μέχρι και σήμερα δεν έχει αποδοθεί δικαιοσύνη.

Το PrevezaBest από την πρώτη στιγμή παρακολουθεί από πολύ κοντά την υπόθεση και θα σας ενημερώνει με ό,τι νεότερο έχει.

Δείτε παλαιότερα δημοσιεύματα Αποκλειστικό - Την τιμωρία των υπευθύνων ζητά η οικογένεια του άτυχου Σόνι

Στις δικαστικές αίθουσες η συνέχεια για τον άδικο χαμό του Σόνι - 3 άτομα στο εδώλιο του Κακουργιοδικείου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου