Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Ιουνίου 15, 2024

Τροποποίηση της απόφασης Καχριμάνη για το Stop στα φορτηγά στο οδικό δίκτυο Πρέβεζας και Ηγουμενίτσας - 9 παραβάσεις μέχρι στιγμής


Επίσημη πρώτη από το μεσημέρι της Παρασκευής 14/6 για την απόφαση του Περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέξανδρου Καχριμάνη για τα φορτηγά άνω των 4 τόνων στο οδικό δίκτυο της Ε.Ο. Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας καθώς και στο τμήμα Πρέβεζας - Γ.Καλογήρου.  

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του PrevezaBest, από εχθές μέχρι και αυτή την ώρα έχουν βεβαιωθεί εννιά κλήσεις σε οδηγούς φορτηγών. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, Αλέξανδρος Καχριμάνης, κατόπιν συνεννόησης με μέλη σωματείων συμφώνησε να υπάρξει τροποποίηση της απόφασης όπου θα επιτρέπει την κυκλοφορία των φορτηγών από Παρασκευή μέχρι και την Δευτέρα από τις δύο τα ξημερώματα έως τις 9 το πρωί. Τις υπόλοιπες μέρες η κυκλοφορία θα διεξάγεται κανονικά. 

Μάλιστα, σήμερα, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου βρίσκεται στους δρόμους προκειμένου να διαπιστώσει ο ίδιος την κατάσταση που επικρατεί στο οδικό δίκτυο 

Η  απόφαση πάντως ελήφθη με σκοπό να αντιμετωπιστεί το οξύτατο κυκλοφοριακή πρόβλημα που καταγράφεται ειδικά στην Εθνική Πρέβεζας-  Ηγουμενίτσας.

Η απόφαση Καχριμάνη για την  απαγόρευση προβλέπει στα παρακάτω τμήματα του Εθνικού Οδικού Δικτύου τα εξής:

1. Ε.Ο. Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας (παραλιακή )από την Χ.Θ.0+000 Σήραγγα Ακτίου έως τη Χ.Θ.87+000 -Ηγουμενίτσα.

2. Από Χ.Θ.5+000(Αρχαία Νικόπολη)μέχρι τη Χ.Θ. 39+000 της Ε.Ο. Πρέβεζας -Γέφυρας Καλογήρου.

3. Ε. Ο. Κόμβος Φραξήλα -Κόμβος Λιμποχωβίτη και

4. Ε.Ο. Αρχαγγέλου -Γλυκής, (από διασταύρωση Αρχαγγέλου έως οικισμός Γλυκής όρια Ν. Θεσπρωτίας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου