Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Αυγούστου 13, 2024

ΠΡΕΒΕΖΑ: Συνδυαστικά με κυκλικό κόμβο το τμήμα Ακρίβη - Μονολίθι


Ένα από τα τμήματα του μεγάλου έργου, Παράκαμψης Νικόπολης, απαραίτητο και σημαντικό έργο, αφορά το κομμάτι Ακρίβη - Μονολίθι. 

Επίσης σημαντικό κομμάτι δρόμου το οποίο και φέτος δεν δόθηκε στην κυκλοφορία. 

Όπως έχουμε αναφερθεί μέσα από δεκάδες σχετικά μας δημοσιεύματα το κεντρικό κράτος και πιο συγκεκριμένα το Υπουργείο Υποδομών ποιεί τη νήσσαν για τους οδικούς άξονες που αφορούν το οδικό δίκτυο του Ν.Πρέβεζας.

Έτσι λοιπόν, οι οποίες παρεμβάσεις αφορούν την Περιφέρεια Ηπείρου. 

Εν προκειμένω, στον σχεδιασμό της Περιφέρειας Ηπείρου για την εθνική παραλιακή οδό είναι η κατασκευή ενός ακόμη κυκλικού κόμβου στο ύψος του Μονολιθίου που συνδέει με το τμήμα Ακρίβη και με την ολοκλήρωση του κόμβου θα δοθεί και το κομμάτι Ακρίβη- Μονολίθι. 

Οι εργασίες για την κατασκευή του εν λόγω κόμβου θα είχαν ξεκινήσει αν το Υπουργείο Πολιτισμού είχε δώσει την απαραίτητη άδεια έναρξης των εργασιών που απαιτείται και που ικανό χρονικό διάστημα τώρα έχει ζητήσει η Περιφέρεια Ηπείρου της οποίας όμως για άγνωστους λόγους δεν έχει χορηγηθεί...

Τέλος, όπως σημειώνει ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, Αλέξανδρος Καχριμάνης το έργο Παρακάμψεις της Νικοπόλεως αρχίζουν στο μεγαλύτερο μέρος να παίρνουν μορφή, θελει δουλειά ακόμη αλλά η πρόοδος του Έργου Εμφανής .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου