Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 24, 2024

Εργαστήρι Παραγωγής Πιλότων Σειρών με επίκεντρο τον Αχέροντα και το Νεκρομαντείο


Μια ιδιαίτερη δράση την πραγματοποίηση του Επταήμερου Εργαστηρίου Παραγωγής Πιλότων Σειρών (ΕΕΠΠΣ), το οποίο θα διεξαχθεί από 7 έως 13 Οκτωβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο στο Καστρί διοργανώνει ο Δήμος Πάργας.

Το εργαστήρι, που σχεδιάζεται και υλοποιείται με τη στήριξη του μη κερδοσκοπικού οργανισμού SERIES BALKANS, θα προσφέρει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να δημιουργήσουν και να παράγουν το δικό τους πιλοτικό επεισόδιο τηλεοπτικής σειράς, εμπνευσμένο από τους θρύλους του Αχέροντα και του Νεκρομαντείου.

Το Επταήμερο Εργαστήρι Παραγωγής Πιλότων Σειρών απευθύνεται σε, ερασιτέχνες και ημιεπαγγελματίες που προέρχονται από μαθητές/εκπαιδευτικούς/υπαλλήλους του Δήμου. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν πρακτική εκπαίδευση σε τομείς όπως η συγγραφή σεναρίου, το γύρισμα και το μοντάζ, με την καθοδήγηση μιας ομάδας έμπειρων επαγγελματιών του χώρου.

Μετά το πέρας του εργαστηρίου η ομάδα που θα έχει συγκροτηθεί θα συμβάλει επίσης στην δημιουργία ενός ολιγόλεπτου τρέιλερ στο οποίο θα παρουσιάζονται ο ποταμός Άχερων – το Νεκρομαντείο και οι φυσικές ομορφιές του τόπου μας .

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν τον εντεταλμένο σύμβουλο Πολιτισμού και Επικοινωνίας Βασίλη Γκίζα στο τηλέφωνο 6972451669.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου