Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Μαρτίου 31, 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ: ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ - Στα χέρια πιάστηκαν ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Ροπόκης με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών έργων κ .Κατσιπανέλη



Με το στόμα ανοιχτό έμειναν όσοι παρακολούθησαν το περιστατικό το οποίο σας περιγράφουμε Τίποτα δεν προμήνυε η βραδινή συνάντηση των δύο πολιτικών αντρών της τοπικής κοινωνίας των όσων ακολούθησαν στη συνέχεια..
Σε γνωστή καφετέρια της παραλίος εκεί που οι δυο τους έπιναν το ποτό τους ,σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του prevezabest ακολούθησε λεκτικός διαπληκτισμός μεταξύ του Κ. Ροπόκη και του κ. Κατσιπανέλη.Κουβέντα στην κουβέντα και το κακό δεν άργησε να γίνει,τα αίματα άναψαν και οι δύο άντρες πιάστηκαν στα χέρια ,ενώ ο κ. Ροπόκης ο οποίος καθόσον γνωρίζουμε αποτελεί τέρας ψυχραιμίας,άρχισε να εκσφεδονίζει ότι έβρισκε μπροστά του,προς την μεριά του κ. Κατσιπανέλη,Παρούσα στο συμβάν ήταν και η γραμματέας του Δημάρχου κ. Κοψάρη η οποία στην προσπαθεία της να ηρεμήσει τα πνεύματα,δέχτηκε και η ίδια μερικές ψιλές.Για το ατυχές συμβάν ενημερώθηκε και ο Δήμαρχος κ. Μπαίλης ο οποίος έσπευσε στο τόπο που έλαβε χώρα το ατυχές περιστατικό  που όμως δεν πρόλαβε να παρακολουθήσει το περιστατικό ,διότι και ο κ. Ροπόκης και ο κ.Κατσιπανέλης μεταφέρθηκαν εσπευσμένα με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γ.Ν. Π. ,το οποίο οδηγούσε ο γνωστός Τάσος{ΕΚΑΒ] προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα των τραυμάτων και του κ. Ροπόκη και του κ. Κατσιπανέλη.


Μιας και σήμερα 1/4 είναι πρωταπριλιά θελήσαμε να κάνουμε ένα αστείο.Γνωρίζουμε την πόσο υψηλά αίσθηση του χιούμορ διαθέτουν οι εμπλεκόμενοι του φανταστικού σεναρίου μας.Ελπίζουμε να το διασκέδασαν τόσο οι ίδιοι όσο και οι επισκέπτες του blog μας. 

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος1/4/13 10:05

    καλο μήνα και καλη εβδομαδα και του χρόνου να εισαι καλά κυριε Ανεμοζάλη . Ευτυχώσ ήταν ψιλές αυτέσ που έφαγα και δεν πόνεσα και πολύ .

    Εύχομαι τα νέα του Blog σου να είναι πάντα χαρούμενα και χωρίσ εντάσεις . πράγμα λίγο δύσκολο αλλά ποτέ ακατόρθωτο.

    ΚΑλη συνέχεια με εκτίμηση η Γραμματέας

    ΑπάντησηΔιαγραφή