Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Ιουνίου 30, 2014

Ενθουσιασμένες οι Ολλανδέζες δημοσιογράφοι που επισκέφτηκαν το Νομό Πρέβεζας


Ολλανδέζες δημοσιογράφοι έφτασαν στο Άκτιο το περασμένο Σάββατο με κατευθείαν πτήση. Παρέμειναν στην περιοχή μας για μια εβδομάδα συνδυάζοντας την επίσκεψη τους με διασκέδαση και εργασία. Αφορμή για αυτή την επίσκεψη ήταν η φιλοξενία από την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας πριν δυο χρόνια 8 Ολλανδών δημοσιογράφων.


Οι Ολλανδέζες δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν τα σοκάκια της Πρέβεζας, το Νεκρομαντείο, την Πάργα, τον καταρράχτη της Ανθούσας και να κάνουν κρουαζιέρα στον Αχέροντα. Συνοδευόμενες από στελέχη  της ΠΕ Πρέβεζας και της ΛΓ Εφορείας Αρχαιοτήτων ξεναγήθηκαν στον αρχαιολογικό χώρο της Νικόπολης και έμειναν κατενθουσιασμένες.

Εντυπωσιάστηκαν από τις παραλίες μας και την τοπική μας κουζίνα. Τέλος, εξέφρασαν την επιθυμία να επισκεφθούν ξανά το νομό μας καθώς είναι πολλά τα σημεία ενδιαφέροντος που δεν είχαν το χρόνο να επισκεφθούν και δήλωσαν ότι θα προβάλλουν την πανέμορφη περιοχή μας στα ΜΜΕ της Ολλανδίας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Πρέβεζας, κος Στράτος Ιωάννου τις καλωσόρισε στο γραφείο του και εκείνες του εξέφρασαν το θαυμασμό τους για την περιοχή μας και τη φιλοξενία των κατοίκων.


Ο κος Ιωάννου δήλωσε ότι η παρουσίαση του Νομού μας σε Ολλανδικά περιοδικά αποτελούν μια εξαιρετική προβολή της περιοχής η οποία θα έχει σημαντική επίδραση στον τουρισμό. Κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να προσελκύσουμε ξένα ΜΜΕ στην Ήπειρο και να επωφεληθούμε από την προβολή, η οποία είναι τεράστια, ενώ ταυτόχρονα έχει για την Περιφέρεια σχεδόν μηδενικό κόστος, είπε ο κος Ιωάννου. Όπως βέβαια και είναι συνεχής η προσπάθεια μας για σύνδεση του αεροδρομίου του Ακτίου με την Αθήνα αλλά και με επιπλέον εταιρείες χαμηλού κόστους όπως είναι η Easy Jet και η Ryanair, διότι επιτυγχάνοντας τη σύνδεση του αεροδρομίου του Ακτίου τόσο με το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Ελλάδας, το Ελευθέριος Βενιζέλος, όσο και με τις εταιρείες χαμηλού κόστους θα δώσουμε τη δυνατότητα να επισκεφτούν την περιοχή μας τουρίστες από όλη την Ευρώπη και όχι μόνο, οι οποίοι γνωρίζουν μεν την περιοχή μας από την προβολή που κάνουμε αλλά δυσκολεύονται να την επισκεφτούν λόγω μη άμεσης πρόσβασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου