Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Νοεμβρίου 18, 2014

Ιδαίτερα ευχάριστα τα νέα για το δήμο Πρέβεζας !


Ιδαίτερα ευχάριστα είναι τα νέα για το δήμο Πρέβεζας, σχετικά με την παρουσίαση του περιπτέρου του δήμου στην διεθνή τουριστική έκθεση της Θεσσαλονίκης Philoxenia.
 
Έτσι, σύμφωνα με το σημείωμα του δήμου Πρέβεζας που στάλθηκε στα ΜΜΕ, πληροφορούσε ότι "Οι γεύσεις και τα χρώματα της Πρέβεζας   ΅κέντρισαν΅το ενδιαφέρον των επισκεπτών  που πέρασαν το Σάββατο και την Κυριακή  από το περίπτερο των φορέων , των επαγγελματιών τουρισμού  και του Δήμου της Πρέβεζας στην έκθεση Φιλοξένεια της Θεσσαλονίκης

Τόσο το  απόγευμα του Σαββάτου όσο και το πρωί της Κυριακής  το χορευτικό του Δήμου Πρέβεζας συνοδεία ζωντανής μουσικής παρουσίασε  χορούς από την Ηπειρο  ενώ  στο κοινό προσφέρθηκαν θαλασσινοί μεζέδες , πίτες, αφεψήματα ,λάδι, λικέρ, γλυκά , τυριά και κρασί όλα αντιπροσωπευτικά είδη των  επιχειρήσεων  που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.
.
Την αντιπροσωπεία του Δήμου συνόδευσαν ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης , ο εντεταλμένος σύμβουλος τουρισμού Ευάγγελος Συγκούνας και ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Αναγνώστου .

Ολες τις ημέρες  λειτουργίας του περιπτέρου έγιναν επαφές με παράγοντες του τυρισμού και έγινε διανομή υλικού για την Πρέβεζα ενώ το  ΅σλόγκαν΅που κυριάρχησε και   αποτέλεσε την κεντρική ιδέα της φετεινής παρουσίας ήταν το ΅Πρέβεζα , το ομορφότερο ΅νησί΅της Ηπείρου".

O κΜπαϊλης ευχαρίστησε όλους όσοι εργάστηκαν εθελοντικά για την αξιόλογη παρουσία του περιπτέρου της Πρέβεζας στο περίπτερο της έκθεσης υπογραμμίζοντας  ότι ο τουρισμός αποτελεί βασική προοπτική για την ανάπτυξη της περιοχής μας και θα πρέπει να αποτελέσει προτεραιότητα για όλους."

Ενώ σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον Πρόεδρο της Τουριστικής Επιτροπής κ.Συγκούνα, μας πληροφόρησε  ότι από μέρους του δήμου, πραγματοποιήθηκαν 25 τουλάχιστον τον αριθμό, επαφές με tour operators, τα αποτελέσματα των οποίων σίγουρα θα φανούν σε βάθος χρόνου. Το PrevezaBest, προτίθεται να σας ενημερώσει και με νεότερη σχετική ανάρτηση για την πολύ καλή σύμφωνα με το σημείωμα του δήμου, παρουσία του στην έκθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου