Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Νοεμβρίου 24, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές της Ένωσης Ξενοδόχων Πρέβεζας


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν σήμερα 24/11 στις 8 μ.μ  στο ξενοδοχείο Preveza City οι εκλογές της Ένωσης Ξενοδόχων Πρέβεζας για ανάδειξη νέου Δ.Σ., Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπου στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων.


Το απερχόμενο Δ.Σ., ευχαριστεί τα  μέλη της ένωσης για την συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία και εύχεται στο νέο Δ.Σ. καλή επιτυχία στο έργο του. 

Επίσης, ευχαριστεί τον κ. Πολύκαρπο Χαλκίδη για την εξαετή προσφορά του στην ένωση. Η παραίτηση και η αποχώρηση του από μέλος της ένωσης δεν χαροποιεί κανέναν όμως είναι δεδομένο ότι η ένωση θα συνεχίσει να λειτουργεί προς όφελος όλων των μελών της και της τοπικής κοινωνίας τηρώντας το καταστατικό και το σκοπό της σύστασής της. 

Αντιλαμβανόμενοι την πικρία του κ.Χαλκίδη, δεν θα σχολιάσουμε την ανακριβή και προσβλητική ανακοίνωση της παραίτησής του από μέλος της ένωσης ξενοδόχων Πρέβεζας, της οποίας ήταν Πρόεδρος και είχε την ευθύνη της ομαλής λειτουργίας της και των καταστατικών διαδικασιών διεξαγωγής εκλογών. 

Τέλος, του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη δημιουργία της Αντιένωσης που ανακοίνωσε με πρόεδρο φυσικά τον ίδιο.

Με τιμή το Απερχόμενο Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Πρέβεζας

Έτσι, σύμφωνα με τις πληροφορίες του PrevezaBest, στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου Δ.Σ., Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπου στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων, ψήφισαν 21 από τους 35 περίπου, ενώ όλοι όσοι έθεσαν υποψηφιότητα εκλέχτηκαν. 

Για το εφταμελές Δ.Σ. άτυπα σας παρουσιάζουμε τις ψήφους που έλαβαν οι υποψήφιοι: Ακρίβη Άννα 19,  Ανατολιωτάκης Κωνσταντίνος 19, Γιαννακόπουλος Νικόλαος 20, Δήμας Παναγιώτης 21, Ντούσκας Ιωσήφ 20, Παππάς Παρασκευάς 20, Τσώλης Κωνσταντίνος 18

Για την τριμελή, Ελεγκτική Επιτροπή: Αρμυράς Βασίλειος 19, Σιούφης Αλέξανδρος 21 και Χασάκης Βασίλειος 19

Ενώ μοναδικός υποψήφιος για Αντιπρόσωπος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων ήταν ο Τσώλης Κωνσταντίνος, ο οποίος και έλαβε 19 ψήφους 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου