Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Νοεμβρίου 14, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η Α.Ε.Ν. καλωσόρισε τα "πρωτάκια"


Πραγματοποιήθηκε η τελετή υποδοχής των νέων σπουδαστών-ακαδημαικού έτους 2014-15- της  Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ ΗΠΕΙΡΟΥ), η οποία έχει έδρα την Πρέβεζα.










Έτσι, παρουσία στρατιωτικής και πολιτικής ηγεσίας αλλά και των δικών τους ανθρώπων, η διοίκηση της σχολής, μέσω του έμπειρου και πολύ καλού της Διοικητή κ.Λαμπρόπουλο, καλωσόρισε και επίσημα πλέον τους νέους σπουδαστές. 




Συγκεκριμένα, αφού τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ.Χρυσόστομο, οποίος και μεταξύ άλλων τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία, αναγνώσθηκε η ημερήσια διαταγή από τον Διοικητή της σχολής κ.Λαμπρόπουλο, όπου στην ομιλία του και μεταξύ άλλων ανέφερε στους νέους σπουδαστές τα προτερήματα του επαγγέλματος αλλά και τις υποχρεώσεις τους. 




Ενώ σύντομη ομιλία πραγματοποίησε και ο Διευθυντής της σχολής. Επίσης, σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν τόσο ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης κ.Βασιλάκης, όσο και ο δήμαρχος κ.Μπαίλης. 

Ενώ στο τέλος της εκδήλωσης, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ.Χρυσόστομος, βράβευσε την πρώτη σπουδάστρια κατά το περσινό ακαδημαικό έτος, δίνοντας της αναμνηστικό δώρο αλλά και ένα συμβολικό ποσό. 


Τους προσκεκλημένους του Διοικητή της σχολής κ.Λαμπρόπουλου σαν πολύ καλός οικοδεσπότης, περίμενε ένας πλούσιος μπουφές. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου