Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Νοεμβρίου 19, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Καταγγελίες στην Εισαγγελία για κακοδιαχείριση του πετρελαίου από πλευράς δήμου ; ; ;


Σε εξέλιξη βρίσκεται το Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας, το οποίο και συνεδριάζει με 56 θέματα στην ημερήσια διάταξη.



Προτού όμως ξεκινήσουν τα μέλη του να συνεδριάζουν με τα τακτικά θέματα, υπήρχαν ανακοινώσεις αλλά και ερωτήματα από τις παρατάξεις τις αντιπολίτευσης. 

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης κ.Κλάπας,  έθεσε μεταξύ άλλων το σοβαρότατο ζήτημα της διαχείρισης των πετρελαίων στα μηχανήματα του δήμου.


Μάλιστα, ο ίδιος ανέφερε, ότι υπάρχουν καταγγελίες στην Εισαγγελία για κακοδιαχείριση από πλευράς δήμου, ενώ το σχετικό ζήτημα, ζήτησε να τεθεί σε ημερήσια διάταξη στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο. 

Επίσης τόσο ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης  κ.Δαρδαμάνης, όσο ο δημοτικός σύμβουλος κ.Κωστούλας, αλλά και ο Δημοτικός σύμβουλος κ.Καλλίνικος, έθεσαν το θέμα της υπόγειας πεζοδιάβασης του Αγίου Γεωργίου, έπειτα από τις γνωστοποιήσεις του Συλλόγου Αγίου Γεωργίου στα τοπικά ΜΜΕ. 


Μάλιστα, ο κ.Καλλίνικος, ανέφερε ότι προ ολίγον ημερών, έπειτα από πρόσκληση μελών του συλλόγου σε πολίτες, πραγματοποίησε αυτοψία –καθότι μηχανικός – και διαπίστωσε όπως άλλωστε είχε αναφέρει και σε δελτίο τύπου του ο σύλλογος του Αγίου Γεωργίου, φρεάτιο 4,5 μέτρων, το οποίο όπως ο ίδιος ο κ.Καλλίνικος μεταξύ άλλων ανέφερε, εγκυμονεί κινδύνους για τους  πολίτες. 

Στην συνέχεια  ο κ. Καλλίνικος, ανέφερε την ύπαρξη παράνομης χωματερής στο χώρο, κάτι το οποίο παραδέχτηκε και ο Δήμαρχος κΜπαίλης λέγοντας χαρακτηριστικά ότι έχουν γεμίσει 70 μεγάλα φορτηγά σκουπιδιών από τον χώρο, ενώ ζητήθηκε το θέμα να μπει σε ημερήσια διάταξη στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου