Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Νοεμβρίου 26, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: "Πες το και θα γίνει", έγινε το PrevezaBest


Στην ανάρτηση του Κυριακάτικου αγώνα του Φιλαθλητικού Πρέβεζας, μεταξύ άλλων κάναμε λόγο, ότι "Η εμφάνιση του φιλαθλητικού θα πρέπει να προβληματίσει την διοίκηση  έτσι ώστε να γίνουν άμεσα αλλαγές σε όλα τα επίπεδα της ομάδας…"όπως μπορείτε να δείτε εδώ


Έτσι, το PrevezaBest δημόσια με το θάρρος της γνώμης του, τοποθετήθηκε και μιλήσαμε για αλλαγές…. Χτες βράδυ, στάλθηκε ανακοίνωση εκ μέρους της διοίκησης, με την οποία γνωστοποιεί την λύση της συνεργασίας με τον Χρύσανθο Κυριαζή. 

Αξίζει όμως να αναφέρουμε, ότι ο Χρύσανθος Κυριαζής, Διεθνής παίχτης του Βόλει, συνέβαλλε τα μέγιστα στις μεγάλες ομάδες όπου ήταν βασικός παίχτης στη διαφήμιση της πόλης της Πρέβεζας, όπου και κατάγεται. 

Απλά θεωρούμε, ότι στην προπονητική του καριέρα το πέρασμα του από την γυναικεία ομάδα του φιλαθλητικού δεν θα αποτελεί και από τα καλύτερα σημεία στο βιογραφικό του. 

Από την άλλη όμως, αυτό το υλικό είχε με αυτό δούλεψε… Απλά είθισται η ευθύνη να γέρνει στον προπονητή, σωστά ή λάθος...

Εν πάση περιπτώσει η ανακοίνωση του Φιλαθλητικού αναφέρει τα εξής :  

Το ΔΣ του Φιλαθλητικού Πρέβεζας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας Χρύσανθο Κυριαζή. Παράλληλα, ανακοινώνει πως υπάρχει συμφωνία με τον Πολύκαρπο Ζήση, ώστε να είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας.

Το ΔΣ του Συλλόγου ευχαριστεί τον Χρύσανθο Κυριαζή για τη μέχρι τώρα προσφορά του στην ομάδα. Καλωσορίζει τον Πολύκαρπο Ζήση και του εύχεται κάθε επιτυχία στον πάγκο του Φιλαθλητικού Πρέβεζας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου