Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 31, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Αποφασισμένοι οι εργαζόμενοι στα διόδια του Ακτίου !


Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη στις 11 το πρωί το συλλαλητήριο από τους εργαζόμενους στα διόδια του Ακτίου, εν όψει των επικείμενων απολύσεων τους με αφορμή την μη ανανέωση των συμβάσεων τους.


Συγκεκριμένα στο χώρο βρέθηκαν εκπρόσωποι φορέων και σωματείων αλλά και οι συγγενείς των εργαζομένων. Έτσι, αφού πραγματοποιήθηκαν ομιλίες με κύρια αυτής του προέδρου του υπό σύσταση σωματείου των εργαζομένων στα διόδια του Ακτίου κ.Μήτσουρα, ο οποίος τόνισε ότι η αλλαγή του χρόνου για εμάς αλλά και τις οικογένειες μας θα μας βρει στα διόδια του Ακτίου. 





Μήνυμα ταξικής ενότητας και αλληλεγγύης στους εργαζόμενους των διοδίων

Η Αγωνιστική Παρέμβαση Ιδιωτικών υπαλλήλων Πρέβεζας και η Παρεμβάσεις- Συσπειρώσεις δημοσίου Πρέβεζας χαιρετίζουν όλους τους εργαζόμενους που παραβρέθηκαν σήμερα 31/12/14 στα διόδια του Ακτίου στη συγκέντρωση που είχε καλέσει το σωματείο των εργαζομένων στα διόδια και το Εργατικό Κέντρο Λευκάδας-Βόνιτσας.

Η πολιτική  «σταθερότητας»  της Ε.Ε και της ευρωζώνης της συγκυβέρνησης και όσων την εγγυώνται, είναι μια «σταθερότητα» φτώχειας, εξαθλίωσης, ακρίβειας, απολύσεων, μείωσης μισθών, είναι μια «σταθερότητα» ελεγχόμενης φτώχειας για την εργαζόμενη πλειοψηφία και ελεημοσύνης για τους φτωχούς.

Ο οργανωμένος λαϊκός ξεσηκωμός αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για να σπάσει αυτή η «σταθερότητα».

Η αντίσταση και η αποφασιστικότητα  των εργαζομένων στα διόδια δείχνει ότι υπάρχει ελπίδα κόντρα στη μοιρολατρία και την ηττοπάθεια.  

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ιδιωτικών υπαλλήλων

Παρεμβάσεις-Συσπειρώσεις δημόσιου τομέα Πρέβεζας     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου