Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 31, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Δημ. Τσουμάνης "Μέχρι τώρα, αδικούσαμε τους εαυτούς μας"


Μήνυμα του βουλευτή Δημ. Τσουμάνη για τη νέα Χρονιά

Αγαπητοί συμπατριώτες 

Στο ξημέρωμα του νέου χρόνου, θέλω προσωπικά στον καθένα, να ευχηθώ το 2015, να είναι έτος ειρήνης, υγείας, ευτυχίας και δημιουργίας.

Η χρονιά που ξεκινά σήμερα, είναι για την πατρίδα μας και όλους εμάς ορόσημο, γιατί σηματοδοτεί τη σύγχρονη, δυνατή και ανεξάρτητη Ελλάδα.

Οι δικές σας θυσίες, οι δυσκολίες και τα βάρη που πολλές φορές άδικα σηκώσατε, έφεραν αποτελέσματα που κανείς δεν τα περίμενε τόσο γρήγορα.

Οι αντοχές σας, η δύναμη και η υπομονή σας, ήταν πηγή δύναμης για μας, να παλέψουμε για να γίνει η Χώρα μας ξανά αξιόπιστη και σοβαρή, η οικονομία μας πιο ισχυρή και οι Έλληνες πιο αισιόδοξοι για το μέλλον.

Τα δύσκολα πέρασαν. Δεν είναι μια «γιορτινή» διαβεβαίωση, ειλικρινά το πιστεύω και γρήγορα θα φανεί στην καθημερινότητα μας.

Η ενότητα, η συλλογικότητα, η αποφασιστικότητα και οι δυνατότητες που έχουμε ως λαός, παραμερίζουν  αποτελεσματικά κάθε εμπόδιο. Προσπερνάμε την ανευθυνότητα, τη δημαγωγία και το λαϊκισμό, χωρίς να ξεχνάμε ότι οι μέθοδοι αυτοί χρησιμοποιήθηκαν και στο παρελθόν, συντελώντας καταλυτικά στο να περάσουμε  τη δοκιμασία των τελευταίων ετών.

Μέχρι τώρα, αδικούσαμε τους εαυτούς μας, αδικούσαμε τη Χώρα μας, αδικούσαμε τα παιδιά μας. 

Αυτό, όλοι μαζί τώρα το αλλάζουμε.

Η ψυχραιμία, η ωριμότητα και η αισιοδοξία, δεν πρέπει να μας εγκαταλείψουν.

Όποιοι ενδιαφέρονται πραγματικά για την Ελλάδα και τα προβλήματά μας, διαφυλάττουν τη σταθερότητα, την ομόνοια  και αναλαμβάνουν ευθύνες, χωρίς να υπολογίζουν το κόστος.

Η δική μας πολιτική ευθύνη είναι μεγάλη, να στηριχθούν οι οικονομικά ασθενέστεροι και να αποκατασταθούν οι άνεργοι. Να κρατήσουμε τους νέους στην πατρίδα μας και σταδιακά η πρόοδος να εξαπλωθεί παντού.

Το 2015 μπορεί να χαρακτηριστεί ως το θεμέλιο έτος οικοδόμησης ενός νέου Κράτους, και αυτό τον τελευταίο καιρό γίνεται όλο και πιο εμφανές.

Εύχομαι ολόψυχα, να γιορτάσουμε σήμερα ενωμένοι, αλληλέγγυοι και δυνατοί, το πέρασμα από τη χρονιά της μεγάλης δοκιμασίας, στη χρονιά της ελπίδας.

Αυτή την κοινή ευχή, να την κάνουμε πραγματικότητα όλοι μαζί και τη νέα χρονιά και όλα τα επόμενα χρόνια.

Καλή Χρονιά- Χρόνια Πολλά



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου