Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 03, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Πήγες στην σημερινή συζήτηση; Αν όχι, δεν έχεις δικαίωμα να κρίνεις…!


Κάλεσμα απηύθυνε, ο Ευάγγελος Συγκούνας Εντεταλμένος Σύμβουλος Εθελοντισμού του δήμου, προς τους πολίτες για προσφορά εθελοντικής εργασίας κατά τη διάρκεια του Χριστουγεννιάτικου Χωριού, αλλά και για την παρουσία τους, στην σημερινή πρώτη συνάντηση, η οποία και πραγματοποιήθηκε στις 8 το βράδυ στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου.

Παρότι, το κάλεσμα, είχε αναρτηθεί παντού σε όλα τα ηλεκτρονικά μέσα της πόλης, στην σημερινή συνάντηση λίγα άτομα ανταποκρίθηκαν. 

Εν πάση περιπτώσει, η συνάντηση έγινε, ακούστηκαν ιδέες, ειπώθηκε ο σχεδιασμός λειτουργίας του Χριστουγεννιάτικου Χωριού και γενικότερα ήταν μια ωραία συζήτηση μεταξύ των παρευρισκόμενων. 

Το ωραίο όμως της υπόθεσης, είναι ότι όλοι αυτοί που διάβασαν το σχετικό δελτίο τύπου, οι οποίο και ήταν πάρα πολλοί αν κρίνουμε από τα κλικ του δικού μας μέσου , κανείς λοιπόν εξ αυτών, δεν έδωσε το παρόν. 

Έπειτα, όμως όταν θα επισκεφτούν το Χριστουγεννιάτικο Χωριό, θα ασκήσουν κριτική για ότι δεν του αρέσει, εφόσον λοιπόν, κανείς πλην των παρευρισκόμενων, δεν έδωσε το παρόν, δεν θα έχουν δικαίωμα να ασκήσουν κριτική, για το αν δεν τους άρεσε το ένα ή δεν το άρεσε το άλλο….

Από την άλλη να αναφέρουμε πως ούτε ο αρμόδιος αυτής της πρωτοβουλιάς δεν βρέθηκε στο χώρο της συζήτησης, εξαιτίας όμως σοβαρού επαγγελματικού λόγου, όπως μας ενημέρωσε η κ.Κοψάρη. 

Στην συζήτηση ωστόσο μεταξύ άλλων βρέθηκε τόσο ο Δημοτικός Σύμβουλος κ.Κορωναίος, όσο και η Δημοτική Σύμβουλος κ.Αγγέλη, αλλά και η γραμματέας του δημάρχου κ.Κοψάρη, η οποία συντονίζει την όλη προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου