Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 03, 2014

ΗΠΕΙΡΟΣ: Βροχές και καταιγίδες έως και το Σαββατοκύριακο – Αναλυτική πρόγνωση

Βροχοπτώσεις αναμένουμε απόψε το βράδυ και τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (4-12-2014)κυρίως στα δυτικά και στα νότια τμήματα της Ηπείρου, οι οποίες όμως σταδιακά  θα εξασθενίσουν και ο καιρός πρόσκαιρα θα βελτιωθεί.
Η ημέρα θα κυλίσει με λίγες μόνο νεφώσεις και διαστήματα με ηλιοφάνεια, με αποτέλεσμα οι θερμοκρασίες το μεσημέρι να φτάσουν τους 18 με 19 βαθμούς στις παράκτιες περιοχές της Ηπείρου, τους 16 στις ημιορεινές και τους 10 με 11 στα ορεινά τμήματα. Τις πρωινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι με ενίσχυση από αργά το βράδυ όπου θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς. 

Από αργά το βράδυ της Πέμπτης και από τα δυτικά ο καιρός θα παρουσιάσει νέα μεταβολή, αρχικά θα ...
αναπτυχθούν νεφώσεις οι οποίες  έως το μεσημέρι  της Παρασκευής (5-12-2014) θα αυξηθούν και θα επεκταθούν σε ολόκληρη την Ήπειρο , όπου θα σημειωθούν σποραδικές βροχές. Οι βροχοπτώσεις μετά το μεσημέρι θα ενισχυθούν και κατά διαστήματα θα είναι έντονες, ενώ θα σημειωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι – νοτιοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στις παραθαλάσσιες περιοχές 6  μποφόρ με εξασθένιση  προς το βράδυ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση έως και 3 βαθμούς.

Ο άστατος καιρός στην Ήπειρο θα συνεχιστεί και το Σαββατοκύριακο (6-7/12) με νεφώσεις και κατά διαστήματα σποραδικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή περαιτέρω πτώση 1 με 2 βαθμούς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου