Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 23, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο 4ο Γυμνάσιο γεμάτη eTwinning !!!

Το 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας καλωσόρισε τα Χριστούγεννα ,που έρχονται και το νέο έτος, 2016 με μια ζεστή γιορτή που τα είχε όλα ! 
Κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια από όλα τα μέρη της Ελλάδας από τη χορωδία του σχολείου και το μουσικό συγκρότημα του σχολείου , αποτέλεσμα δημιουργικής καθοδήγησης της ακούραστης μουσικού μας , της κ. Βαγγέλη και όχι μόνο ! Κάλαντα στη Γαλλική και την αγγλική γλώσσα και πολύ etwinning !!!


Με την παρουσία του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας , κ. Μπέλλου ,του τ. διευθυντή του 1ου Γυμνασίου κ. Διαμάντη και του Δημοτικού Συμβούλου, κ. Ντίτσου , ως εκπρόσωπο του Δημάρχου ,εκλεκτών συναδέλφων από το 1ο Γυμνάσιο, του Συλλόγου των διδασκόντων του σχολείου , γονέων και μαθητών έγινε η βράβευση των μαθητών που συμμετείχαν σε έργα eTwinning την περασμένη χρονιά και τους απονεμήθηκαν οι Εθνικές και οι Ευρωπαϊκές ετικέτες ποιότητας.

Τα δύο έργα που διακρίθηκαν ήταν το 'Artists for a Sustainable Future '-Μικροί καλλιτέχνες για ένα Αειφόρο Μέλλον ' σε συνεργασία με σχολεία από τη Γαλλία , Φινλανδία, Πορτογαλία και Αγγλία και το 'REFASHION'- Τέχνη από Ανακυκλώσιμα σε συνεργασία με ένα Κροατικό σχολείο .


Οι μαθητές που διακρίθηκαν είναι σήμερα μαθητές της Α΄Λυκείου που φοιτούσαν πέρυσι στο 1ο και στο 4ο Γυμνάσιο αντίστοιχα .

Συγχαρητήρια στους μαθητές μας και στους εκλεκτούς συναδέλφους που συντόνισαν την προσπάθεια .

Καλά Χριστούγεννα και ο νέος χρόνος ας φέρει μόνο καλά για όλο τον κόσμο.

Βαρβάρα Ζαντραβέλη - Διευθύντρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου