Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Δεκεμβρίου 20, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Δύο περιστατικά επίθεσης ενός σκύλου σε ανήλικα παιδιά


Σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, επιτέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στον πεζόδρομο του Ιστορικού Κέντρου, ένας σκύλος σε δύο ανήλικα αγόρια, ηλικίας 9 και 5 χρ περίπου.

Τα περιστατικά με διαφορά μιας ώρας περίπου, εκτυλίχθηκαν μπροστά στα έντρομα μάτια των περαστικών. Μάλιστα στη μία περίπτωση, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, οι γονείς μετέβησαν με το ανήλικο αγοράκι στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχθηκαν τα περιστατικά, το μόνο σίγουρο είναι πως τόσο οι γονείς όσο και τα παιδιά που δέχτηκαν την επίθεση τρόμαξαν για τα καλά. 

2 σχόλια:

  1. επειδη τυχαινει να γνωριζω για το ενα παιδακι που το πηγανε στο νοσοκομειο οπως λετε το σκυλη δεν επιτεθηκε απο μονο του του επιτιθονταν τα παιδακια πρωτα και αυτο απ το φοβο του ορμηξε να μιην τα λεμε οπωσ θελουμε !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΗΤΑΝ ΞΑΠΛΩΜΕΝΟ Κ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΣΧΕΔΟΝ 2 ΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΥΛΙ Κ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ.ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ Κ ΤΟ ΔΑΓΚΩΣΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΑΛΛΑ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Κ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή