Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 24, 2015

ΠΡΕΒΕΖΑ: Παραμονή Χριστουγέννων....στους δρόμους και στο καθήκον !


Μέρες γιορτινές, Άγιες μέρες, Παραμονή Χριστουγέννων για όλο το κόσμο, όπου οι περισσότεροι απολαμβάνουν την θαλπωρή και την ζεστασιά του οικογενειακού περιβάλλοντος.


Για κάποιους όμως, αυτές οι μέρες τους βρίσκει στο καθήκον της υπηρεσίας, για την μέριμνα, την προστασία των πολιτών για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε έκτακτου γεγονότος. 

Φυσικά αναφερόμαστε στα σώματα ασφαλείας, Πυροσβεστική, Αστυνομία (Ομάδα Δίας) και ΕΚΑΒ. Στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος, έτοιμοι να επέμβουν σε οτιδήποτε χρειαστεί προκειμένου να προστατεύσουν, είτε ανθρώπινες ζωές είτε περιουσίες κτλ. 

Έτσι, για κάποιους από τους συναδέλφους τους αυτή η μέρα, Παραμονή Χριστουγέννων, τους βρίσκει στους δρόμους και στο καθήκον την βάρδιας. 

Το PrevezaBest, επισκέφτηκε την Πυροσβεστική, το ΕΚΑΒ ενώ συναντήσαμε στον δρόμο μας την ομάδα ΔΙΑΣ. Συνομιλώντας μαζί τους για το πως αισθάνονται αυτή τη μέρα που τους βρίσκει στο καθήκον, όλοι μας ανέφεραν πως "έτσι είναι η δουλειά μας, το γνωρίζουμε πως μέρες αργίας και μέρες γιορτής κάποιους από εμάς θα μας βρει στο καθήκον, όπως άλλωστε το γνωρίζουν και οι δικοί μας άνθρωποι". 'Άλλωστε για αυτό προσπαθούμε να είμαστε σαν ομάδα όλοι μαζί σαν οικογένεια γιατί κάποια στιγμή σίγουρα ο ένας συνάδελφος θα βοηθήσει τον άλλον, έτσι σ'αυτό το κλίμα και για εμάς αυτές οι μέρες ακόμα και στην υπηρεσία, έχει ένα χαρακτήρα οικογενειακό", τόνισαν οι παραπάνω.  

PrevezaBest: Εμείς από τη μεριά μας τους ευχαριστούμε, διότι χωρίς τους ίδιους, δεν θα πραγματοποιήσουμε αυτή την ανάρτηση και δεν έχουμε παρά να  τους ευχηθούμε Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου