Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Ιανουαρίου 05, 2016

Η 16χρονη Πρεβεζάνα Ελίνα Καλλιονίδου, Δημοφιλέστερη Ελληνίδα Αθλήτρια ΜΜΑ !


To UFight.GR απονέμει από φέτος τα πρώτα διαδικτυακά βραβεία των δημοφιλέστερων αθλητών, διοργανώσεων και αγώνων από τον χώρο των μαχητικών αθλημάτων, όπως τα ανέδειξαν οι αναγνώστες του με τα νούμερα.


Δεν υπάρχει αμφιβολία πως αν για μία αθλήτρια ήταν η χρονιά της στο ΜΜΑ το 2015, αυτή δεν είναι άλλη από την νεαρή Πρεβεζάνα Ελίνα Καλλιονίδου.

Η Ελίνα με το προσωνύμιο 'The Gunner' έκανε το αγωνιστικό της ντεμπούτο τέλη του 2014 στην διοργάνωση 'EFL – The Battle' κερδίζοντας την Δέσποινα Παναγιωταρά .

Συνέχισε με νίκη επί της Γιάννας Μπουνιά στο 'Cage Survivor 3' για να έρθουν τον Ιούλιο οι μεγάλες εμφανίσεις στο τουρνουά του 'Cage Survivor 4', όπου νίκησε διαδοχικά τις Roxane Teixeira και Φωτεινή Κρομμύδα.


H Kαλλιονίδου είναι ακόμα αρκετά νεαρή σε ηλικία και σίγουρα έχει πολλά να μάθει ακόμα, καθώς το επίπεδο ανταγωνισμού για την ίδια τα επόμενα χρόνια θα ανεβαίνει.

Ωστόσο δείχνει πως αγαπά το άθλημα και αν οι συνθήκες το επιτρέψουν θεωρούμε έχει τη δυνατότητα να πετυχει σημαντικά πράγματα στο εξωτερικό .

Σε κάθε περίπτωση συζητήθηκε περισσότερο από όποια άλλη αθλήτρια το 2015 και δικαίως ήταν η δημοφιλέστερη της χρονιάς.

BINTEO AΓΩΝΩΝ :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου