Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Ιανουαρίου 03, 2016

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ήταν όλους τους εκεί.., Η Σοφία & ο Σταμάτης, Πάνος, Στάθης και η Καιτούλα, (μόνο ο χαλίφης της Βαγδάτης έλειπε) !!!


Ξαναζωντάνεψε η DISCO στο DISCO Party στο Μαργαρώνα ROYAL το βράδυ του Σαββάτου, το οποίο όπως αναμένονταν, η συμμετοχή του κόσμου...ξεπέρασε κάθε προσδοκία....

Στο χώρο, βρέθηκε πλήθος κόσμου, περί τις 2000 άτομα, άντρες και γυναίκες, νέοι και παλιοί και όχι μόνο από την πόλη της Πρέβεζας αλλά από τις ευρύτερες περιοχές.  

Ο κόσμος, έδειξε ότι πραγματικά διψάει και έχει ανάγκη την καλή και ποιοτική διασκέδαση. Οι δίσκοι των djs της εποχής στην κυριολεξία πήραν φωτιά, ενώ στους 50αρηδες της εποχής που έζησαν την DISCO στις δόξες της, ξύπνησε μνήμες δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό στις χορευτικές φιγούρες.




Να το πούμε απλά, ήταν ένα reunion (επανένωση) των "παλιών" όπου το πάντρεμα με την νεότερη γενιά, έγινε με ένα τρόπο ξεχωριστό και μαγικό.

Ενώ, όλοι όσοι βρέθηκαν σε αυτό το ξεχωριστό πάρτι, έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις αλλά και με μια υπόσχεση σύντομα να επαναλάβουν το ξεχωριστό αυτό γεγονός.

Σίγουρα αξίζουν τα συγχαρητήρια στους διοργανωτές  της βραδιάς !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου