Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 08, 2016

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ο Κώστας Μπάρκας, απάλλαξε των καθηκόντων του, τον Γιάννη Πάτση ; ; ;


Όταν πριν από λίγο καιρό και συγκεκριμένα στις 16 Ιανουρίου 2016 με αποκλειστικό ρεπορτάζ του PrevezaBest, ενημερώναμε τους αναγνώστες μας για το πρόσωπο που ανέλαβε υπεύθυνος του πολιτικού γραφείου του Βουλευτή κ. Κώστα Μπάρκα, δείτε ΕΔΩ , υπήρξαν κάποιοι, ευτυχώς μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού, οι οποίοι πίσω από την ανάρτησή μας έβλεπαν "πόλεμο λάσπης" κατά του Βουλευτή και "προσωπική εμπάθεια" κατά του κ. Γιάννη Πάτση.


Αποφύγαμε τότε να απαντήσουμε γιατί θεωρήσαμε ότι με την ανάρτησή μας, ούτε το ένα συνέβαινε, ούτε το άλλο . Εμείς απλά κάναμε τη δουλειά μας , με τον τρόπο που εμείς ξέρουμε. 

Ενημερώσαμε δηλαδή τους αναγνώστες μας για ένα θέμα που κατά την άποψή μας είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και συγχρόνως μεταφέραμε στον κ. Βουλευτή αυτά που εισπράξαμε ως μια πρώτη αντίδραση από τους συμπολίτες μας για την επιλογή του να στελεχώσει το γραφείο του με πρόσωπο που είχε μια πολυετή διαδρομή στα πολιτικά γραφεία Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ . 

Σήμερα λοιπόν, συνεργάτης του PrevezaBest , μας μετέφερε την πληροφορία ότι ο κ. Μπάρκας , μπροστά στην ογκούμενη αντίδραση μελών και ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, υποχρεώθηκε πριν από λίγες μέρες στην "αντικατάσταση" του κ. Πάτση. 

Την πληροφορία μας αυτή, αν και την διασταυρώσαμε, περιμένουμε να την επιβεβαιώσει ή διαψεύσει το Γραφείο του κ. Μπάρκα. 

Αν όμως αυτή μας η πληροφορία είναι σωστή, τότε αποδεικνύονται περίτρανα 2 μεγάλα θέματα. 

1. Το PrevezaBest, όχι μόνο δεν παραπληροφορεί και δεν λασπολογεί, αλλά αντιθέτως μεταφέρει στους αναγνώστες του όπως έχει υποχρέωση αυτά που στην πραγματικότητα "κυκλοφορούν στα πολιτικά στέκια" , χωρίς σκοπιμότητες και υστεροβουλίες, ανεξάρτητα αν σε κάποιους αρέσουν ή όχι. 
2. Ο κ. Κώστας Μπάρκας, αναγνώρισε έστω και καθυστερημένα ότι "έκανε λάθος επιλογή" και αμέσως διόρθωσε το λάθος του. 

...Αυτό κατά την άποψή μας χρεώνεται στα θετικά του. 

Ελπίζουμε βέβαια να αναγνωρίσει έστω και στο ελάχιστο και τη δικιά μας συμβολή σ’ αυτό…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου