Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 27, 2016

Τι γίνεται με τους Δημοτικούς Συμβούλους της πλειοψηφίας του Δήμου Πρέβεζας ; ; ; Μήπως οι σχέσεις κάποιων Δημοτικών συμβούλων με το Δήμαρχο έχουν πλήρως διακοπεί;;;;


Γνωρίζουμε ότι οι σχέσεις των Δημοτικών Συμβούλων της πλειοψηφίας του Δήμου Πρέβεζας, τόσο μεταξύ τους όσο και με τον Δήμαρχο, δεν είναι οι καλύτερες.

Γνωρίζουμε επίσης ότι υπάρχουν "υπόγειες" κόντρες, τόσο για τις έμμισθες θέσεις (αντιδημαρχίες, προεδρεία φορέων κλπ), όσο και για τις "μελλοντικές εξελίξεις"...

Και μη βιαστούν κάποιοι να μας διαψεύσουν, γιατί  "ο κοσμος τόχει τούμπανο...."

Εμείς  μαθαίνουμε πολλά, οι ίδιοι μας...λένε πολλά και  κυρίως πολύ περισσότερα βλέπουμε ...

Ακόμη και στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, κάποιος  που είναι υποψιασμένος, μπορεί να διαπιστώσει ποιος είναι με ποιον, ποιος είναι ο...ενοχλητικός, αλλά και ποιος είναι πλέον "ξένο σώμα για τη Δημοτική Πλειοψηφία".

Δεν περιμέναμε όμως προτάσεις των Δημοτικών Συμβούλων της πλειοψηφίας που κατατίθενται στο Δ.Σ. και αφορούν σημαντικά θέματα του Δήμου, να "πετιούνται στο καλάθι των αχρήστων" και να μη λαμβάνονται σοβαρά υπ' όψη. 

Χαρακτηριστικό και πρόσφατο παράδειγμα, τα όσα είπε ο πρώην Αντιδήμαρχος  κ. Κατσιπανέλης στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, για το Κολυμβητήριο:

«Έχω καταθέσει , είπε,  στο δημοτικό συμβούλιο μια πρόταση εδώ και δύο χρόνια η οποία αφορούσε συγκεκριμένα για το κολυμβητήριο του Βύρωνα. Ένα σύγχρονο κολυμβητήριο το οποίο ολοκληρώθηκε και έγιναν τα εγκαίνια στις 30 Αυγούστου του 2014, βιοκλιματικό κολυμβητήριο με ενεργειακό κόστος 75% μειωμένο. Και υπάρχει η δυνατότητα να κάνουμε μια επίσκεψη στο δήμο Βύρωνα για να δούμε την τεχνογνωσία, να υποβάλλουμε μια μελέτη, έτσι ώστε αν υπάρξει κάποια χρηματοδότηση να μπορέσουμε να φτιάξουμε ένα κλειστό κολυμβητήριο ".

Δηλαδή εδώ και 2 χρόνια  ο κ. Κατσιπανέλης έχει καταθέσει μία πρόταση  για ένα σοβαρό θέμα της πόλης και δεν έγινε μέχρι σήμερα τίποτε.

Και μεις ρωτάμε:

Ο Δήμαρχος  εξέτασε την πρόταση του συνεργάτη του; Και αν όχι, γιατί δεν ενημέρωσε τον συνεργάτη του;

Ο κ. Κατσιπανέλης  αφού διαπίστωσε ότι η πρόταση του δεν "περπατούσε", ενόχλησε όλο αυτό το διάστημα τη Δημοτική αρχή;; 

Τι συμβαίνει;;

Μήπως οι σχέσεις κάποιων Δημοτικών συμβούλων με το Δήμαρχο έχουν πλήρως διακοπεί;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου