Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Οκτωβρίου 26, 2016

Εκθεσιακό Κέντρο... η φετινή εμποροπανήγυρις της Φιλιππιάδας !


Σωστό Εκθεσιακό Κέντρο η φετινή εμποροπανήγυρις της Φιλιππιάδας και με σύγχρονες κατασκευές.





Ένας χώρος ο οποίος επιμελήθηκε με μεράκι και αγάπη, σήμερα ημέρα των εγκαινίων εντυπωσίασε όλους όσους βρέθηκαν στο χώρο. Αξίζει να αναφέρουμε πως στην φετινή εμποροπανήγυρη βρίσκονται περισσότερα από 150 σημεία πώλησης όλων των προιόντων. Μια άρτια και οργανωμένη εμποροπανήγυρη,  με πεντακάθαρους χώρους,  με ιδιωτική ασφάλεια και τουαλέτες. 




Η  εμποροπανήγυρις της Φιλιππιάδας , δεν έχει καμία σχέση με κιτς πράγματα και καταστάσεις, τουναντίον, αυτό που θυμίζει είναι ένας σωστός, οργανωμενος εκθεσιακός χώρος στον οποίον μπορεί να βρει κανείς τα πάντα…





Έτσι, σήμερα ανήμερα του Αγίου Δημητρίου, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια, όπου το παρών μεταξύ άλλων έδωσε ο Δήμαρχος Ζηρού κ.Καλαντζής, μέλη του δημοτικού συμβουλίου και ο Δήμαρχος Νικολαου Σκουφά κ.Γιαννούλης. 




Αφού τελέστηκε ο Αγιασμός, ομιλία πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ζηρού κ.Καλαντζής ο οποίος αφού έκανε μια ιστορική αναδρομή, μεταξύ άλλων ανέφερε "Η εμποροπανήγυρις της Φιλιππιάδας έχει καθιερωθεί σαν ένα σημαντικό οικονομικό γεγονός για την περιοχή μας, ενώ τόνισε πως η εμποροπανήγυρις, καθιστά την Φιλιππιάδα το κέντρο για σχεδόν όλη την Ήπειρο. Για να μπορέσουμε να την αναβαθμίσουμε δουλέψαμε σκληρά όλοι όσοι εμπλέκονται γύρω από αυτό. Φέτος την εμποροπανήγυρη με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου την διοργανώνει η Αναπτυξιακή Εταιρία (ΔΗ.ΖΗ. Α.Ε. ΟΤΑ) του Δήμου Ζηρού με την στήριξη του Δήμου και του Διοικητικού Συμβουλίου". 



Μάλιστα, ο Δήμαρχος δεν παρέλειψε να εκφράσει τις ευχαριστίες σε όλους όσους εργάστηκαν για αυτό το αποτέλεσμα όπως την Πρόεδρο του ΔΗ.ΖΗ κ.Ξώνα , τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τον Αντιδήμαρχο κ.Ρίζο, όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους , όλους τους συνεργάτες της Εμποροπανήγυρις αλλά και τους Εθελοντές. 





Ιδιαίτερες ευχαριστίες εξέφρασε τόσο προς το αστυνομικό τμήμα της Φιλιππιάδας όσο και προς την Πυροσβεστική για την ομαλή διεξαγωγή της εμποροπανήγυρις. Τέλος κάλεσε όλον τον κόσμο να επισκεφτεί και να δει από κοντά την εμποροπανήγυρη της Φιλιππιάδας, η οποία και θα διαρκέσει μία εβδομάδα.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου