Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2016

ΠΡΕΒΕΖΑ: Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του 4ου Γυμνασίου Πρέβεζας συνέβαλε στην Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα της πόληςΤο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του 4ου Γυμνασίου Πρέβεζας συνέβαλε να δημιουργηθεί Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο κέντρο της πόλης μας.
Η χορωδία και τα μουσικά σχήματα του σχολείου με τις μελωδίες τους κατάφεραν να μεταφέρουν όλους τους παρόντες σε διάφορα μέρη της Ελλάδας με κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια . Πλαισίωσαν τους πάγκους με τα εδέσματα και τις κάθε λογής Χριστουγεννιάτικες κατασκευές !!!Ευχαριστούμε όλους , τους μαθητές , τους γονείς , το Σύλλογο των διδασκόντων την ακούραστη μουσικό μας, την κ. Βαγγέλη για την προσφορά τους σε αυτή την Χριστουγεννιάτικη Γιορτή ! Και του χρόνου , Καλές Γιορτές !!!Υγεία , ευτυχία , χαρά !!!

Βαρβάρα Ζαντραβέλη 
Διευθύντρια 4ου Γυμνασίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘