Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016

ΠΡΕΒΕΖΑ: Αποκλειστικό - Συνελήφθησαν άτομα που φέρονται ως Εγκέφαλοι κυκλώματος λαθροδιακίνησης μεταναστών


Τρελό πάρτι λαθροδιακίνησης μεταναστών στον Ν.Πρέβεζας και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Αλωνάκι του Δήμου Πάργας.

Συνελήφθησαν χτες, Τετάρτη βραδινές ώρες στην περιοχή της Κερέντζας από κλιμάκιο του οργανωμένου εγκλήματος των Αθηνών, τρεις Έλληνες οι οποίοι φέρονται να είναι οι εγκέφαλοι κυκλώματος λαθροδιακίνησης καθώς και δύο αλλοδαποί βοηθοί τους με τις βάρκες. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κινήσεις των τριών συλληφθέντων Ελλήνων παρακολουθούνταν από καιρό από το κλιμάκιο του οργανωμένου εγκλήματος των Αθηνών και χθες Τετάρτη αργά το βράδυ, αστυνομικοί του οργανωμένου εγκλήματος προέβησαν στην σύλληψη τόσο των τριών Ελλήνων όσο και των δυο αλλοδαπών.

Μάλιστα για την ώρα οι τρεις Έλληνες λαθροδιακινητές που φέρονται ως εγκέφαλοι κυκλώματος, αναμένεται να μεταφερθούν από την Α.Δ. Πρέβεζας στα κεντρικά των Αθηνών για περαιτέρω καταθέσεις και έρευνα.

Οι συλλήψεις αυτές, καταδεικνύουν την ανάγκη στελέχωσης της υπηρεσίας του τμήματος  δίωξης παράνομης μετανάστευσης Πρέβεζας και όχι την υποβάθμιση και σιγά – σιγά την κατάργησή του...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘