Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Ιανουαρίου 27, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Σταθερά χαμηλές οι τιμές στα καταστήματα καφέ και εστίασης της Πρέβεζας ! Δήλωση Σπύρου Κόκκαλη


Μεγάλη και δυνατή παροχή υπηρεσιών από τα τοπικά καταστήματα της Πρέβεζας τόσο του καφέ όσο και της εστίασης.

Έτσι, από 1/1 με την αύξηση του ΦΠΑ παρότι οι γειτονικές πόλεις – όμορες περιοχές της Πρέβεζας στα καταστήματα τους με την αύξηση του ΦΠΑ, αύξησαν και τις τιμές, τα καταστήματα της Πρέβεζας  απορρόφησαν πλήρως την αύξηση του ΦΠΑ, κρατώντας τις τιμές τους στα ίδια επίπεδα οι οποίες βάση των παροχών χαρακτηρίζονται ιδιαίτερα χαμηλές.

Το PrevezaBest, επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Καφεπωλών και Εστίασης, Σπύρο Κόκκαλη, οποίος για το σχετικό ζήτημα έκανε την εξής δήλωση:

"Πλήρης απορρόφηση του ΦΠΑ. Δεν έχουμε καμία διάθεση για αύξηση των τιμών λόγω ότι αντιλαμβανόμαστε πλήρως την οικονομική κατάσταση των συμπολιτών μας. Μάλιστα, τους ευχαριστούμε για την στήριξη τους στα τόσα χρόνια και στις δύσκολες αυτές στιγμές που περνάμε θα θέλαμε να ζητήσουμε την παραπάνω βοήθεια τους καθώς τα Σαββατοκύριακα θα ήταν φρόνιμο η διασκέδαση – έξοδος τους να καλύπτεται από τα τοπικά καταστήματα εστίασης και καφέ. Αυτό επίσης, θα ήταν καλό και για την τοπική αγορά αλλά και για τις θέσεις εργασίες που υπάρχουν στα καταστήματα μας." 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου