Κυριακή, 9 Ιουλίου 2017

2ος συνεχόμενος τίτλος για την Πρεβεζάνα Δέσποινα Παπαμιχαήλ

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ συνεχίζει τις εξαιρετικές της εμφανίσεις, καθώς αυτή την εβδομάδα στέφθηκε πρωταθλήτρια στο τουρνουά των 15 χιλιάδων δολαρίων στην Σερβική πόλη Prokuplije, μετά από τι νίκη της στον τελικό, κόντρα στην Maryna Chernyshova, με 2-1 σετ. Αυτός είναι ο 2ος σερί τίτλος για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, που σημείωσε επίσης την 10η συνεχόμενη νίκη της
.Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της καθώς μετά την επιτυχημένη της πορεία την περασμένη εβδομάδα στο τουρνουά των 15 χιλιάδων δολαρίων στο Ισραήλ, κατάφερε να στεφθεί πρωταθλήτρια και στο χωμάτινο τουρνουά της Σερβίας που διεξάγεται στην πόλη Prokuplje. 
Στον τελικό, παρότι βρέθηκε πίσω με σετ στον αγώνα κατάφερε να βρει τρόπο να αντιδράσει και να πάρει την σπουδαία νίκη απέναντι στο Νο5 του ταμπλό Maryna Chemyshova από την Ουκρανία. Η μονομαχία διήρκησε 3 ώρες και 11 λεπτά σκληρού τένις, με την Δέσποινα να επικρατεί με το ανατρεπτικό 3-6, 7-6 (5), 6-3.
Αυτή επίσης είναι η 10η συνεχόμενη νίκη για την 24χρονη αθλήτρια μας που φέτος μετράει 3 τίτλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘