Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Ιουλίου 28, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Το Υπουργείο Υποδομών για την Αναφορά του Βουλευτή κ.Γιαννάκη σχετικά με τα «Προβλήματα κυκλοφοριακής συμφόρησης στην οδό Τζαβέλλα στη Φιλιππιάδα μετά την παράδοση της Ιονίας Οδού»


Απαντητικό έγγραφο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών σε Αναφορά που είχε καταθέσει στη Βουλή των Ελλήνων, ο Βουλευτής ΝΔ Ν.Πρέβεζας, Στέργιος Γιαννάκης με θέμα: "Προβλήματα κυκλοφοριακής συμφόρησης στην οδό Τζαβέλλα στη Φιλιππιάδα μετά την παράδοση της Ιονίας Οδού".

Σε απάντηση του (α) σχετικού που μας διαβιβάστηκε με το (β) και στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της Υπηρεσίας μας, σας πληροφορούμε τα κατωτέρω
Στις αρμοδιότητες της Υπηρεσίας μας εμπίπτει το έργο Παραχώρησης του Αυτοκινητοδρόμου της ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ στο τμήμα από Αντιρριο έως Ιωάννινα.
Σε ό, τι αφορά στην δημιουργούμενη κυκλοφοριακή συμφόρηση στην πόλη της Φιλιππιάδας στην κατεύθυνση προς Πρέβεζα - Πάργα και Ηγουμενίτσα, εξετάζεται σε συνεργασία με τον Παραχωρησιούχο τυχόν απαιτούμενη συμπλήρωση της σήμανσης στο υφιστάμενο οδικό δίκτυο, ώστε να διοχετευθεί ορθά, άμεσα και ασφάλεια η κυκλοφορία προς τους διάφορους προορισμούς. Ανάλογα με τα αποτελέσματα της εν λόγω εξέτασης θα υλοποιηθούν και οι απαιτούμενες ενέργειες.
Σε ό, τι αφορά στη σύνδεση του κόμβου της Φιλιππιάδας με τη Γέφυρα Καλογήρου, το Υπουργείο μας εξετάζει την δυνατότητα υλοποίησης του αιτήματος τόσο τεχνικά όσο και τρόπους χρηματοδότησης.

Ο Προϊστάμενος Ε.Υ.Δ.Ε. / Ε.Π. Κ.&Δ.Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου