Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2017

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε στην Πρέβεζα το Διεθνές Βαθμολογούμενο Πρωτάθλημα Τένις Αγόρια-Κορίτσια


I.T.F. PREVEZA CUP 2017 JUNIORS 18

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε στην Πρέβεζα το Διεθνές Βαθμολογούμενο Πρωτάθλημα Τένις Αγόρια-Κορίτσια. Στον Τελικό Κοριτσιών, Νικήτρια ανεδείχθη η Ελληνίδα Αντωνάκη με αντίπαλο την Βουλγάρα Youseva. Την απονομή έκανε ο ''Μάγος'' του Ποδοσφαίρου Μίμης Δομάζος. 

Στον Τελικό Αγοριών Νικητής ανεδείχθη ο Σκοριλας Αλεξ. (Γιάννενα)- όπου πριν απέκλεισε τον Gerasimoski (MKD), τον Arnaldi (ITA), τον Vardaki (GR), τον Jovic(SRB)- με αντίπαλο τον Τσιτσιπα Πέτρο- που ειχε αποκλείσει τους Frank (AUT), Marino (ITA), Ferrari (ITA) και Τaramonli (GR). 


O Διευθυντής Αγώνων και Αναπληρωτής Πρόεδρος της Εθν. Επιτροπής ΕΦΟΑ τίμησε τον ''Στρατηγό'' του Ελληνικού και Διεθνούς Ποδοσφαίρου Μίμη Δομάζο για την πολύχρονη και πολύπλευρη προσφορά του στον Αθλητισμό και Πολιτισμό της Ελλάδος. 


Το αδιαπέραστο στις κερκίδες από τους φίλους του Τένις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘