Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Μαρτίου 27, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Δόθηκαν απαντήσεις σχετικά με τις εργασίες που γίνονται στο Μύτικα


Δημόσια ερωτήματα αλλά και μέσω επιστολής στον Δήμαρχο κ.Μπαίλη, είχε απευθύνει ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, Γιώργος Νίτσας σχετικά με τις εργασίες που γίνονται στον Μύτικα, δείτε ΕΔΩ


Έτσι, στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας 26/6 παρουσία μάλιστα και του προέδρου της κοινότητας του Μύτικα, κ.Ντίτσου, δόθηκαν απαντήσεις για το θέμα τόσο από τον ίδιον όσο και από τον Δήμαρχο κ.Μπαίλη .

Συγκεκριμένα, ο κ.Μπαίλης μεταξύ άλλων ανέφερε πως στο σημείο του Μύτικα, "έγιναν απλά καθαρισμοί ενώ δεν έγινε καμία εκσκαφή, τα μηχανήματα δεν ήταν του δήμου, και ο καθαρισμός έγινε σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της κοινότητας, έπειτα από έγκριση της αρχαιολογίας, παρουσία μάλιστα αρχαιολόγου".

Στην συνέχεια, απάντηση έδωσε ο κ.Ντίτσος ο οποίος δήλωσε πως οι εργασίες έγιναν κατόπιν συνεννόησης των αρμόδιων υπηρεσιών ενώ "εξασφαλίσαμε 40.000 ευρώ από την Περιφέρεια Ηπείρου για την συνέχιση των εργασιών". 

Αμέσως μετά ο κ.Γιώργος Νίτσας, ανέφερε πως στον συγκεκριμένο χώρο, δεκάδες φορτηγά έπαιρναν κοκκινόχωμα από το σημείο για διάφορες κατευθύνσεις, "εγώ μιλάω για δεκάδες φορτηγά κοκκινόχωμα, αφαιρέθηκαν γύρω στα 100 με 120 φορτηγά κοκκινόχωμα", τόνισε ο κ.Νίτσας.

Έπειτα, ο Δήμαρχος έκλεισε το θέμα επαναλαμβάνοντας πως οι καθαρισμοί έγιναν παρουσία αρχαιολόγου και πως δεν έγινε καμία εκσκαφή.

Πάντως, δείχνει, πως το θέμα θα έχει και συνέχεια... 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου