Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Φεβρουαρίου 09, 2021

ΠΡΕΒΕΖΑ: Στην ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ απευθύνθηκε το PrevezaBest για τις αναθέσεις "με το στόμα"


Μεγάλος ντόρος έχει ξεσπάσει στην τοπική κοινωνία σχετικά με το ζήτημα "των αναθέσεων με το στόμα" για υποθέσεις που αφορούν την προηγούμενη δημοτική αρχή και πιο συγκεκριμένα την Δ.Ε. Λούρου.

Μάλιστα, τα σχετικά δημοσιεύματα που κάναμε, δείτε ΕΔΩ , ΕΔΩ , ΕΔΩ και ΕΔΩ έκαναν αρκετούς να κουνηθούν από τις καρέκλες τους !

Να ξεκαθαρίσουμε πως μιλάμε για χρήματα που αιτούνται διάφοροι δίχως τιμολόγια και επικαλούνται εντολές (προφορικές) των τότε αντιδημάρχων. 

Επίσης, όπως έχουμε αναφέρει στα δημοσιεύματα μας, επίκεινται και άλλες παρόμοιες αγωγές κατά του δήμου και όλες με τον ίδιον ακριβώς τρόπο... κατόπιν προφορικών εντολών.

(Τα ίδια ακριβώς δημοσιεύματα θα κάνουμε κα για τις νέες αγωγές που αναμένεται να κατατεθούν)

Άρα, δεν τίθεται θέμα επί προσωπικού με κανέναν από τους εμπλεκόμενους είτε από αυτούς που καταθέτουν τις αγωγές, είτε με αυτούς που οι ίδιοι επικαλούνται, δηλαδή τους πρώην αντιδημάρχους. Και αυτό το ξεκαθαρίζουμε σε όλους τους τόνους.

Το PrevezaBest - δια του ιδιοκτήτη του - Χρήστου Ανεμοζάλη - σήμερα το πρωί μετέβη στην Εισαγγελία Πρέβεζας και αφού καταθέσαμε όλα τα δημοσιεύματα μας, ζητήσαμε η υπόθεση αυτή να διερευνηθεί σε βάθος και δύο κυρίως λόγους. 

Πρώτον, για να μην λείψει από τις τσέπες των δημοτών ούτε ένα ευρώ (χαριστικά), προφανώς να αποδοθεί δικαιοσύνη και Δεύτερον προς αποφυγήν παρόμοιων καταστάσεων στο μέλλον..

Τον λόγο πλέον έχουν οι δικαστικές αρχές.

Όσο για εμάς, εδώ στο PrevezaBest δεν θα σταματήσουμε να αναδεικνύουμε  θέματα αλλά και να φέρνουμε στο φως όσα που ίσως κάποιοι να θέλουν να θάψουν στο σκοτάδι ! 

Και αυτό από μέρους μας αποτελεί ΔΕΣΜΕΥΣΗ στους χιλιάδες αναγνώστες μας που καθημερινά εμπιστεύονται το PrevezaBest για την ενημέρωσή τους !

Χρήστος Ανεμοζάλης


2 σχόλια:

  1. Πολύ σωστά, γιατί να πληρώσουν οι δημότες αν έγινε κάποιο λάθος. Η Εμπιστοσύνη είναι καλή ο έλεγχος είναι καλύτερος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια. Πάντα δίπλα στον πολίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή