Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Μαρτίου 07, 2022

ΠΡΕΒΕΖΑ: "Δυνατό" το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας - Προάγγελος της τουριστικής κίνησης του Πάσχα


Πρέβεζα - "πλημμύρισε" από επισκέπτες το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας !

Κυρίως για την πόλη της Πρέβεζας αλλά και για τις ευρύτερες τουριστικές της περιοχές, το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας αποτέλεσε προάγγελο της τουριστικής κίνησης του Πάσχα και από εκεί και έπειτα εν όψει καλοκαιριού !

Πλήθος επισκεπτών από διάφορες περιοχές της Ηπείρου και όχι μόνο, παρά τον άστατο καιρό, επέλεξαν την Πρέβεζα για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. 

Από την Παρασκευή ακόμη μέχρι και σήμερα και αργά το βράδυ οι επισκέπτες της πόλης έκαναν ένα όμορφο διάλλειμα και διασκεδάζοντας πέρασαν μέρες ξεγνοιασιάς στην φιλόξενη Πρέβεζα. 

Καθ'όλη τη διάρκεια του τριημέρου τα καταστήματα εστίασης της πόλης, αρκετά εξ αυτών με προγραμματισμένα χάπενινγκ, υποδέχτηκαν και εξυπηρέτησαν ντόπιους και επισκέπτες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο . 

Ειδικά ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας η πόλη της Πρέβεζας δέχτηκε "κύματα" επισκεπτών και για ακόμη μια φορά έγινε πόλο έλξης για την μέρα αυτή !

Σύμφωνα με τα όσα έχουν δηλώσει οι άμεσα εμπλεκόμενοι στο κομμάτι της τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής, όπως ο υπεύθυνος τουριστικής ανάπτυξης της Ηπείρου, κος Στράτος Ιωάννου αλλά και ο Πρόεδρος της τουριστικής επιτροπής Δήμου Πρέβεζας, κος Λεωνίδας Αργυρός, η τουριστική κίνηση του 2022 θα ξεπεράσει ακόμη και την κίνηση του 2019, που είχε κρατήσει μέχρι και τον Οκτώβριο και αποτέλεσε μια εξαιρετική σεζόν. 


Σε κάθε περίπτωση, το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας ήταν μια πρώτη τάξεως "οικονομική ένεση" για την τοπική οικονομία και στο πλαίσιο αυτό, με τις καλύτερες των προυποθέσεων αναμένεται η κίνηση του Πάσχα για να πάρει τη σκυτάλη το καλοκαίρι του 2022 !

Χρήστος Ανεμοζάλης 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου