Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Μαρτίου 20, 2023

ΠΡΕΒΕΖΑ: Τα καμώματα ΠΕΤΣΑ προκάλεσαν παγωμάρα στην τοπική κοινωνία


Εξέθεσε μια ολόκληρη παράταξη αφού συμπεριφέρθηκε ως άλλος κομματάρχης 

Ο λόγος για τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα όπου είναι φρόνιμο να εντάξει δύο σπουδαία έργα - Μουσικό Σχολείο και Κάστρο Παντοκράτορα- στον χρηματοδοτικό εργαλείο "Αντώνης Τρίτσης" κάτι που σήμερα δεν έκανε ( όπως αποκαλυπτικά και αποκλειστικά σας ενημέρωσε το PrevezaBest) και που με στόμφο είχε υποσχεθεί από την Πρέβεζα το περασμένο καλοκαίρι. 

Ο κος Πέτσας, τον Ιούλιο του 2022 είχε επισκεφτεί την Πρέβεζα, ως επικεφαλής κλιμακίου της ΝΔ. Μάλιστα τον Αν.Υπουργό πέραν της κουστωδίας του και της όμορφης μελαμψής, ειδικής συνεργάτιδάς του (διακρίνεται σε φωτογραφίες) είχαν συνοδεύσει βουλευτές του κόμματος. 

Εκ του αποτελέσματος, για την ώρα, ο κος Πέτσας δεν συμπεριφέρθηκε αναλόγως του σπουδαίου θεσμού και της θέσης που του έχει εμπιστευτεί ο Πρωθυπουργός της χώρας, αλλά σαν άλλος κομματάρχης μοιράζοντας υποσχέσεις...

Οι τοπικοί φορείς, έχουν ευθύνη ; Προφανώς και έχουν αν τους "κοίμισε" με τις εξαγγελίες που ο ίδιος ο κος Πέτσας έκανε. 

Σε κάθε περίπτωση, η ΝΔ αυτό το διάστημα προσπαθεί να ανασυντάξει τις δυνάμεις της διότι το έργο που όλο το προηγούμενο διάστημα έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν μπορεί να σβηστεί με μια μονοκονδυλιά. 

Και ούτε μπορεί ο Πρωθυπουργός της χώρας να χρεωθεί τα τερτίπια του κάθε υπουργού όταν βρίσκεται σε περιοδεία και εκπροσωπεί μια ολόκληρη παράταξη. 

Ο κος Πέτσας οφείλει άμεσα να προβεί στην διόρθωση του δικό του λάθος σε βάρος της τοπικής κοινωνίας, σε άλλη περίπτωση θα χρεωθεί προσωπικά τη μείωση των ποσοστών του κόμματος στον Ν.Πρέβεζας.

Χρήστος Ανεμοζάλης

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου