Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Ιουλίου 22, 2024

ΠΡΕΒΕΖΑ: Παρέμβαση Γεωργάκου για την Γαλάζια Σημαία στον Βράχο


Για φέτος, λόγω συμφερόντων, όπως σας έχει ενημερώσει το PrevezaBest δεν θα κυματίζει η Γαλάζια Σημαία στη θέση Μέγα Άμμος στην παραλία του Βράχου. 

Δείτε, Θύμα προσωπικών εξωτοπικών εμμονών η Γαλάζια Σημαία στον Βράχο

Η Γαλάζια Σημαία στον Βράχο και οι καταγγελίες !

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας, Νίκος Γεωργάκος, εμφανώς ενοχλημένος και δίχως να φέρει ευθύνη ο Δήμος για την αρνητική αυτή εξέλιξη, η οποία συνέβη κατόπιν καταγγελιών μερικών πολιτών....έκανε παρέμβαση προς όλες τις εμπλεκόμενες - αρμόδιες αρχές προκειμένου να επανεξεταστεί το όλο ζήτημα με την απάντηση να αναμένεται σε σύντομο χρονικό διάστημα. 

Εκείνο επίσης που προβληματίζει είναι το γεγονός ότι σε αυτές τις περιπτώσεις, όταν χάνεται η γαλάζια σημαία από μια παραλία, από τον αρμόδιο φορέα "Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ)" επιβάλλεται ποινή ενός έτους όπου ο Δήμος δεν έχει δικαίωμα να υποβάλλει αίτηση για την τοποθέτησή της τον επόμενο χρόνο.

Έτσι λοιπόν, σε περίπτωση που η απάντηση - για την επανεξέταση - θα είναι αρνητική, από τον Δήμο, και για την συγκεκριμένη παραλία του Βράχου για την επόμενη χρονιά εξετάζεται μια άλλη εναλλακτική λύση...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου